Да взимам ли креатин в дните когато не тренирам

6T

07.11.05
13:10

Пичове дайте съвет да взимам ли креатин в дните за почивка защото всеки различно ми говори в списанията пише трето и май ми се струва че всеки ми пълни главата с глупости и само си мислли че разбира За това се обращам към вас с надеждата да ме ориентирате 8)

07.11.05
13:44

всеки ден се взима.

10.11.05
00:35

Да бе!  :shock: Вярно ли? :shock: Аз вчера забравих  да си го испия и сега се чуствам някак си по слаб :cry: .Дали е от това? :roll: Този на “winfred nutrition” :D става ли?Аз поя от него.Предложи някои  друг,че от тоя маи задържам много вода  :twisted:

6T

10.11.05
08:36

[quote author=“ianchev85_1”]Да бе!  :shock: Вярно ли? :shock: Аз вчера забравих  да си го испия и сега се чуствам някак си по слаб :cry: .Дали е от това? :roll: Този на “winfred nutrition” :D става ли?Аз поя от него.Предложи някои  друг,че от тоя маи задържам много вода  :twisted:

Eй Васе напи6и не6то по темата (Веско БГ)

10.11.05
13:15

Мисля,че продуктите на тази нова фирма са страхотни,с тях Онуфри стана шампион на България,не един а два пъти:).Само,че се не знае какво има в продуктите им,това е тайна,дори и за производителя им.Чувал съм,че освен голяма водна задръжка,резултатът от тях е и неподозирана сила и навивка.

6T

11.11.05
09:11

Дайте съвет бе пичове, никак не сте активни. Така и не получих кой знае какви отговори. Ей Цаци поне ти напиши нещо А не само с Унуфри да си правите бъзици в темата.  8)

MA

11.11.05
11:17

Еми варианти за взимане на креатин колкото искаш...
Някои казват че при взимането му на големи дози организмат се насищал и не го усвоявал-да така е.Може би от там тръгва тази заблуда че в почивните дни не се взима креатин.
Най-правилния начин за взимане на креатин според мен е:
1-вата седмица 2 пъти по 10гр/ден.После 6-7 седмици по 5гр.  на ден.
Така че креатина си го взимаи и в нетренировачен ден, най-добре сутрин :wink:

11.11.05
17:41

Взимай креатин всеки ден.

HR

14.11.05
03:15

всеки ден се взима за да се поддържа нивото му в кръвта. Така че, пич, пий го всеки ден. Също така, взимането е всеизвестно-първите 4-5 дена по 20 г. на 4 дози по 5 г.-това е т.н. creatine loading. После си взимай по 5 г. преди и след тренировка, т.е. по 10 г на ден
Мир

18.11.05
16:08

Според мен е много важно да си го взимаш всеки ден. Аз лично го пия сутрин и вечер в нетренировъчен ден и преди и веднага след тренировка, в тренировъчен. И прави си едномесечни почивки, горе долу на месец и половина-два.Наистина се привиква към него и ефекта силно намалява. Няма смисъл да приемаш повече от 5-7 грама дневно.

SE

18.11.05
16:43

да  по 5-до 10 гр

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1