Силова рамка, лежанка (само пейка) и тежести

27.01.14
11:43

Здравейте,

Мисля да купя изброените неща в най-скоро време. Съответно ме интересуват няколко неща:
1. Навсякъде силовите рамки са по 660лв. с ДДС. Тези на Юри, тези във флекском и прочие. Има ли вариант за по-евтина изработка и какъв е той? Не ме разбирайте грешно, не искам да подкопавам бизнеса на когото и да е, просто парите ми са ограничени. Ако няма - няма. :)
2. Достатъчно здрави ли са предпазните лостове на тези рамки. Биха ли издържали 150 кг. например?
3. От къде да купя лежанка, евентуално такава с променлив наклон, която да издържа поне около 250 кг. (100 за трениращия и 150 за щангата). Пак да подчертая, поради наличието на силова рамка, лежанката трябва да е без стойка.
4. Бихте ли имали доверие на следната обява? 1.80 лв. на килограм е добра оферта, а се продават също така и лостове. Какъв е минуса на сделката, който пропускам?
5. Предпочитам лост Ф50 220 см., но има някаква разлика в килограмите при тези лостове. Предимството на 20 килограмовия лост пред тези от 18 или 16 кг. само кръглата цифра ли е? Да, определено ще се чувствам по-добре вътрешно, ако лоста тежи точно 20 кг., но не знам дали си заслужава допълнителните пари. :)

Най-вероятно ще се сетя още нещо, но това е достатъчно засега. Благодаря предварително. :)

27.01.14
12:03

Аз за лоста не бих правил компромис.

27.01.14
12:15

Да де, така или иначе разликата е 30 лева, не е драма. А тези лостове в обявата дали стават?

AG

27.01.14
17:54

Рамка и пейка за по-евтино можеш да си направиш. Като използваш за рамката профили 50х70х3 или 60х60х3. Издържа тонове. Тежестите от обявата са боклук. Намери си негумирани или маркови на старо. За лоста нямам никаква идея, но предполагам най-много да се изкриви.

27.01.14
22:42

Мерси, значи ще си потърся добър железар.

А защо тежестите са боклук?

Мнението беше редактирано от Виктор Бечев на 27.01.14 22:42.

AG

27.01.14
23:42

чупят се, късат се, някои миришат...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1