Дневничето на 5я

Темата е заключена.

26.01.14
09:25

Здравейте, бб-тиймъри !
Тази година съм студентка за първи път съм далеч от нашите. Мястото, където уча е на 7 часа път от родния ми град и нямам възможност да се прибирам много често. Винаги съм била с фина фигура, каквото и да ям, затова никога не съм се ограничавала.. даже бих казала, че редовният ми обяд е бил 1 пакет чипс с няколко идеалки. Но от както съм в новия си град - начина ми на живот, започна да се отразява на външния ми вид. Не, че пълнея. НЕ ! Просто не ми остават пари да ида на маникюр примерно всяка седмица.  Затова реших от вчера да започна една монодиета, за която четох в няколко немки сайта преди време. Показвала страхотни ефекти ( не, че се чувствам, че имам нужда ), а ми се струва доста евтина. Не мога да готвя, затова и не мога да изпълнявам повечето диети, предложени в нашенските сайтове за хранене и режими. Като цяло идеята на новата диета е да си набавям желания ми брой калории за 10 лв на ден. Днес ми излезнаха 12 лв. Та.. пиша тук, защото една приятелка не е съгласна с това, което правя и ми препоръча да искам мнението на професионалисти. За вчера менюто ми беше закуска: малък шоколад милка бял  , обяд: поизгланях ,затова взех голям шоколад милка с лешници 400 гр ( естествено на няколко пъти ) вечеря: не ми се ядеше много, затова взех 2 LZ-та. Енергията идва малко в повече, но я изразходвам в мислене. Поздрави !

26.01.14
09:40

Това шега ли е ?
Не вярвам наистина да възприемаш това хранене като нормално :)

Мнението беше редактирано от Иван П. на 26.01.14 09:41.

26.01.14
10:01

Приятелката ти има право да не е съгласна с това, което правиш ;) . Започни да четеш раздела “Хранене” тук в сайта преди да си навлечеш доста неприятности, свързани със здравето. Въпреки че мен силно ме обезпокои факта, че до сега обяда ти е бил “1 пакет чипс и няколко идеалки”. Това е изключително нездравословно, особено ако продължи в неопределен срок от време, т.е в дългосрочен план нищо чудно да се появят доста здравословни проблеми. А с това почти кило шоколад от вчера.. направо не знам какво искаш да постигнеш.
Успех и всичко е казано с добронамерени чувства ;)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 26.01.14 10:02.

26.01.14
10:37

Е, лъже, лъже...шоколада на Милка е 300 грама. :D
Иначе 10-12 лв са възможна сума да се храниш, просто си направи сметката как и какво да купиш и да си имаш все пак някакво разнообразие, ако можеш да готвиш ще ти е и още по-лесно...
Не са малко вариенти, например:
1-2 ч.л. тахан с 1 ч.л. мед и 1 банан;
4-5 с.л. овес с прясно мляко или вода и някакви сушени плодове и малко мед;
кисело мляко със сладко от нещо;
яйца, омлет;
сандвичи(домашно направени);
И това са само идеи за закуска, като не коментирам всички като здравословни, но поне са що-годе безвредни и имат някаква хранителна стойност, а не само “празни калории”.

Успех! :)

26.01.14
10:47

О_о?

Разрови се тук във сайта имаше една хубава статия “как да се храним за 10лв. на ден.”
На скоро я пуснаха.
Ма*ка му, котката ми яде доста повече от тебе...
Не вярвам родителите ти да са те оставили да гладуваш... Остави маникюра и ежедневните дискотеки и ше станат нещата.

Мнението беше редактирано от Георги Йотов на 26.01.14 10:48.

AG

26.01.14
11:04

За да си намериш гадже в този форум трябва да можеш да готвиш поне пиле с ориз.

fire.is.my.nature

26.01.14
11:11

Някой е решил да се погаври в неделя сутрин :Д

26.01.14
12:31

Сигурно се шегуваш?!  За 10 лв. можеш да си набавяш по- питателна и здравословна храна , от 3 шоколада.
И повярвай ми, никой не се е родил научен- до преди 5 години се хранех само с боклуци и по заведенията. Когато се запознах с моя, можех да готвя 2 вида манджи- бъркани яйца и яйца на очи. За Имения му ден му подарих секс- играчка, а той за моя- готварска книга. (wasntme)
И също като теб смятах, че нямам нужда от качествена храна, защото тялото ми беше перфектно. Вземи се в ръце, докато не е отишъл коня у ряката :D

Поздрави и успех :)

Това не може да е сериозно .. този сайт наистина помага и е полезен за много хора, затова спрете с глупостите и вложете свободното си време в нещо смислено..вместо да пишете такива теми, за които самите вие сте наясно какви отговори ще получите. Не знам кой нормален човек може да си мисли, че да се храни с шоколад по цял ден и да не яде нищо друго може да се нарече здравословно.

26.01.14
16:04

И по-добри тролове е имало. Не мисля, че може да има човешко същество на тази възраст, което да “разсъждава” така

26.01.14
16:40

казано от Pet ya на 26.01.14, 09:25:

Здравейте, бб-тиймъри !
Енергията идва малко в повече, но я изразходвам в мислене. Поздрави !

Ми да, сигурно се иска доста мислене, за да изпишеш това! Пък и после да четеш и да се забавляваш на коментарите сигурно пак си иска мислене и хабене на енергия. :)
На месец за 300 лева колко килограма шоколад се получават? Съвсем сериозна задача, за да помислиш екстра и получаваш бонус хабене на калориите от Милката и елзета.

26.01.14
17:26

Абе какви са тия простотии?? В Неделя сутрин нямате ли си друга работа освен да пускате тролски теми?

JNL

26.01.14
17:27

....

“Просто не ми остават пари да ида на маникюр примерно всяка седмица.”
Стахотно изказване.Давай сега яж само шоколади за 10 лв. на ден,че да можеш да си правиш маникюра всяка седмица..Много здравословно ще си хапваш,да.. FACEPALM

26.01.14
22:48

казано от Станимира Алексиева на 26.01.14, 20:04:

“Просто не ми остават пари да ида на маникюр примерно всяка седмица.”
Стахотно изказване.Давай сега яж само шоколади за 10 лв. на ден,че да можеш да си правиш маникюра всяка седмица..Много здравословно ще си хапваш,да.. FACEPALM

Въпрос на приоритети! ;)

27.01.14
17:45

Диетата наистина работи, хора. Бях забравила, че съм писала тук. Но съм свалила 2 кг вече... И имам нов маникюр, че дори и педикюр.
П.С. Може ли линк към по-готините тролове?

Никой не се съмнява, че диетата работи... въпросът е дали в твоя полза. ;)

Карай смело по нея, после ела да питаш как да се оправиш с положението, което ти предстои... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.14 17:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1