казано от Борето на 27.01.14, 22:33:
...
Да, ти винаги трябва да се изкажеш последен...дори и казаното да е глупост.
ПП: Извинявам се за спама, казах каквото имах да кажа достатъчно ясно, не мисля че има повече нужда от коментари. Момичето е преценило и е платило на специалист, не виждам защо всички трябва да обясняват как това е глупост.
27.01.14
22:49
Боре, за да се направи един такъв режим, човек уточнява доста детайли и взима под внимание много особености на клиента. Това прави режима индивидуален... а също и неприложим извън конкретния човек и ситуация. Този режим разписан като храна и разпределение може да изглежда абсурдно и все пак да е добър за нея. Защо? Защото не знаем какво е съобразил Любомир Иванов, давайки съвет за такова хранене.
Ще дам и друг пример - кинезитерапевтът, с който работя, ми направи програма за тренировки на краката във фитнеса. Когато го попитах мога ли да я разпиша тук, отговорът му беше еднозначен - “Не, не съм съгласен. Извадена от конкретиката на твоята сегашна кондиция, цели и травми, тази програма е безполезна за друг. По тази причина грешното й тълкуване от някой незапознат с нещата, които аз знам за теб, би могло да навреди на името ми. Такъв човек не е наясно на каква база съм я съставил”. Толкова... говоря за специалист със сериозна репутация и ценен в професионалния спорт, работил с национални отбори на доста световни форуми и две Олимпиади (различни спортове, в които България е някой). Прав ли е? ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.14 22:54.
казано от Маргарита Манева на 27.01.14, 22:48:
казано от Борето на 27.01.14, 22:33:
...
Да, ти винаги трябва да се изкажеш последен...дори и казаното да е глупост.
ПП: Извинявам се за спама, казах каквото имах да кажа достатъчно ясно, не мисля че има повече нужда от коментари. Момичето е преценило и е платило на специалист, не виждам защо всички трябва да обясняват как това е глупост.
Първо: Изобщо не ми трябва да се изказвам последен.Нито ми е супер наложително нито живота ми е форум.
Второ: Казаното от теб повече прилича на глупост.
Кольо , да всеки за себе си е прав.Да всеки може да я разтълкува погрешно.Да така е, НО аз това съм го предвидил още одеве, когато написах първият пост.Само, че аз го приемам по друг начин и за мен това даже по-скоро би било положително.Защо?Защото хората, които приемат нещата като чиста монета, всичко еднозначно, неща, които важат при всички и всякакви условия и хора, които са лишени от собствена преценка и мислене за мен са хора, които нямат КПД , които нямат принос към каквото и да било и съответно мнение, чието не струва както се казва на италиански “un cazzo” (т.е. едно нищо)
Затова аз гледам на нещата по този начин, че това по-скоро би било като една естествена пресявка на хората.Нещо като в джунглата - оцеляват най-силните, най-съобразителните, най-хитрите.
П.П. А за такива специалисти хляб винаги ще има, защото както казваш са хора доказали се в областта си.
П.П.2 Виждам, че има несъгласие по темата затова не смятам да убеждавам никого в нищо ... всеки да си вярва в каквото иска и ако мисли, че само неговата истина е истина дълбоко е сгрешил
28.01.14
00:46
Нищо не казахте за Фет бърнар. Пия по 1сутрин и преди тренировка с течен Л-карнитин. All Max Nutrition rapid hardcore.
28.01.14
00:49
Ако е възможно , кажете какво да включа още в менюто си.От утре включвам сурови ядки ,свинско и телешко месо .
Здрасти Кремена :) Недялко съм, сега видях, че си си направила дневник. Ще помагам с каквото мога ;)
28.01.14
09:56
Супер ,много се радвам
28.01.14
10:06
казано от Kremena Liubenova на 28.01.14, 00:46:
Нищо не казахте за Фет бърнар. Пия по 1сутрин и преди тренировка с течен Л-карнитин. All Max Nutrition rapid hardcore.
То и аз пия ON Gold Standart сутрин и след тренировка, ама съм още далече от 90кг. чиста маса.. :D
Ако разполагаш с устройство с Android платформа, те съветвам да разгледаш и разучиш функциите на това приложение. :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=bulat.diet.helper_bg
Платената версия е по-добра.
казано от Kremena Liubenova на 28.01.14, 00:49:
Ако е възможно , кажете какво да включа още в менюто си.От утре включвам сурови ядки ,свинско и телешко месо .
А защо не се придържаш към разписаното за теб от Любомир Иванов, доколкото разбирам, ти дори не си му дала шанс да проработи...уважавай както труда на хората, така и парите, които ти си вложила. Спазвай месец-два стриктно препоръките и чак след това ако не си доволна, търси нови варианти. В противен случай са си пари на вятъра и една безполезна хартийка с писани неща.
Мнението беше редактирано от Margi на 28.01.14 11:30.
28.01.14
14:00
казано от Георги Йотов на 28.01.14, 10:06:
Ако разполагаш с устройство с Android платформа, те съветвам да разгледаш и разучиш функциите на това приложение. :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=bulat.diet.helper_bg
Платената версия е по-добра.
Ползвам го от както започнах режима.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.01.14 14:04.
Не я мисли толкова храната :) Определи си една калорийна граница, която се стреми да я спазваш и просто подбирай по-качествена храна. Избягвай най-вече напитките със захар и алкохол т.е. не пий калориите, а ги яж. Вкарвай повече зеленчуци към месцето, яйцата и млечните за пълнеж - нискокалорични са, а засищат. Другото е.... засили максимално енергоразхода - под каквато и да е форма (кардио, фитнес и т.н.) Това е основната картина - останалото са детайли, които се напасват във времето. Постави си основата и не се вманиачавай в детайлите.
Мнението беше редактирано от NeDD на 28.01.14 15:14.
Здравей и честит дневник :)
Защо казваш, че си отчаяна? Не виждаш резултати ли? Ако е заради това, просто много бързаш. Няма как да имаш кой знае какви резултати за 13-14 дни (поне това е времето, което си описала в дневника).
Храната ти не е особено добра. Ядеш много малко. Горе са ти дали съвети, няма да се повтарям.
По-интересно ми е обаче защо си изменила режима, който ти е изготвил Любомир Иванов? Няма да коментирам коментарите с негативен привкус, които прочетох горе, всеки си има мнение. Аз мога да кажа само, че г-н Иванов е професионалист и си разбира от работата. Който е чел блога му, може да го потвърди. Да не прозвучи като реклама, нямам това за цел. Само искам да ти кажа, че ще имаш много по-добри резултати, ако не изменяш режима,който ти е направил, а го спазваш максимално точно.
Предполагам, че твоята промяна на режима се състои в намаляне броя хранения, премахване на въглехидратите и донякъде на мазнините с цел по-бързи резултати. Този подход не е правилен и няма да издържиш особено много време така. Цели се в дълготрайни плавни резултати, не се хвърляй на бързи и нискокалорийни диети, нищо няма да постигнеш, нито ще издържиш особено много време.
А Любо правил ли ти е тренировъчна програма?
28.01.14
21:12
Здравей Жанета , точно това направих намалих всички въглехидрати .сега започнах по неговата диета дано не съм гладувала напразно .Мислех си ,че е здравословно и така ще изчистя повече мазнини.
28.01.14
21:14
Тренировъчен режим не ми е правил ,понеже не знам дали ще се справя.
29.01.14
00:03
28.01
Закуска:1 ябълка сред 30мин.питка от овесени трици.
Кафе с мляко с подсладител
Обяд: Пелешко бутче с печени заленчуци.
Фет бърнар +течен е Л-карнитин 1ч.АЕРОБИКА С 20MIN. УПРАЖНЕНИЯ С ГИРИ 2КГ.
Вечеря: салата (домати,краставици,маруля,печени чушки).1 яйце и около 200гр.свински джолан.
Храната така ми се вижда много по-добре :) Можеш да вкараш и някаква следобедна закуска, ако чувстваш глад. Предполагам, че в зеленчуците и салатата има зехтих? Ако не, слагай си по малко (Любо сигурно ти е писал в режима по 1 с.л. зехтин).
Тоя фат бърнър и Л карнитин ги махни. Не виждам абсолютно никакъв смисъл да се пие от начинаещ, който търси просто отслабване, а не максимално чистене на мазнини и много видим релеф, и който тренира аеробика вкъщи и упражнения с гирички :) Само съвет.
29.01.14
10:27
Благодаря ти много ,въобще не чувствам глад ,ако почуствам хапвам морков или яйце.
29.01.14
20:20
29.01
Закуска: 2 кивита
Кафе с мляка
1ч.след това питка от овесени трици с малко мед.
Обяд:салата от айсберг с моркови +1 средно кюфте от дивеч
Следобед на закуска:50гр. Сурови ядки
Вечеря: Пилешко филе 200гр.с 2 домата
30.01.14
21:17
30.01
Закуска: 2 кивита кафе с мляко и мед
Обяд: пилешка пържола със със салата от маруля
Средобед :1 яйце с малко извара
250мл.зелен чай с 30гр.сурови ядки
Вечеря: пилешко бутче с печени зелевчуци 1ч. Червено вино.