Кардио И Рамене

Темата е заключена.

25.01.14
01:31

Hjgghjk

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.01.14 07:03.

Пий протеин или БЦАА, възможно най-изчистени от овкусители,оцветители и след това си прави кардио тренировката. Идеята е да приемаш преобладаващо белтъчна храна, не въглехидрати.

25.01.14
12:07

казано от Християн Спасов на 25.01.14, 01:31:

А какво да консумирам преди  кардио тренировка  така че да не губя мускулна маса много

А защо мислиш, че ще губиш мусулна маса, ако тренираш без да консумираш нищо преди това?

25.01.14
15:17

защото си мисля че е като физическата тренировка .
Например  преди физ тренировка знам че ако не се консумира бавни ваглехидрати за да има енергия тялото през цялата тренировка енергиата почва да се използва от мускулите което води до тяхниа спад до колкото знам .
И си мисля че при кардио е на същиа принцип но не ваглехидрати , а белтачини но не съм сигорен и след като не знам какво да правя питам със надежда за помощ , а не да получавам вапроси и да мътя. Ако знаех как да действам нямаше да питам.

Мнението беше редактирано от yhj gjb на 25.01.14 15:19.

25.01.14
15:27

Пич, от няколко дни се каня да ти пиша - наблегни на правописа, това твойто направо не се чете!

25.01.14
16:59

Пич, пиша от телефон. Нямам намерение да пиша пет думи 2 часа .
Мисля , че е пределно ясно какво пиша и се разбира , не се прави на компетентен моляте.

Мнението беше редактирано от yhj gjb на 25.01.14 17:00.

казано от Християн Спасов на 25.01.14, 16:59:

Мисля , че е пределно ясно какво пиша и се разбира , не се прави на компетентен моляте.

Ако искаш пиши и от Марс, но се постарай да е грамотно и да се чете, иначе не очаквай някой да си направи труда да ти помогне. И с този тон няма да си спечелиш много симпатизанти.

25.01.14
19:13

казано от Християн Спасов на 25.01.14, 16:59:

Отправих ти съвсем добронамерена забележка. С това ниво на грамотност(явно и техническа), рамената би трябвало да са последната ти грижа...

25.01.14
20:23

Gjhgfg

Мнението беше редактирано от yhj gjb на 29.01.14 02:25.

28.01.14
08:44

Неграмотността не може да се оправдае с нищо! Извинявам се за мнението си което не е по темата, но не бива да се толерира този бич сред младите хора с изказвания “ти не ми казвай че съм неграмотен, аз друго те питам”!

казано от Християн Спасов на 25.01.14, 20:23:

Нивото на грамотност си ми е супер...

Дори не подозираш колко грешиш в тази оценка...
Намери начин да пишеш така, както претендираш, че можеш.

На теб не ти се напъва да проявиш уважение към нас и да пишеш грамотно... ОК, това е твой избор. Съответно не виждам причина някой да се напъва, за да ти съдейства.

Следващата “остроумна” забележка към останалите участници в темата ще означава архивиране на темата.

28.01.14
11:21

Еее не :).
Всички правим грешки, когато пишем във форуми, но г-н Успял в живота ме уби, че и от високия пиедестал на 21 си години не приема критика.
Спасов, в постовете ти няма възможна грешка, която не си допуснал :).
Правопис, членуване, запетайки /и то в елементарни случаи - пред “че” и “за да”/. И ако някои от тях можеш да оправдаеш с писане от телефон, то да пишеш “а” вместо “я” и “четвъртак” с едно “ъ” и едно “а” си е слаб правопис ;). Да не говорим, че бързайки да пишеш от телефона, без да се напрягаш много си написал “във” преди “живота”, с който иначе се справяш страхотно.

Успех с мускулната маса.

28.01.14
11:54

казано от Християн Спасов на 25.01.14, 20:23:

Еййй...
Нивото на грамотност си ми е супер , чуствам се супер , работя ,  препечелвам за месец толкова колкото ти за 5 сигорно.

:D
Дори и да е така приятел... като гледам временно ще е  :D
Хайде ходи си харчи паричките !

28.01.14
15:41

Не е нужно да ядеш преди терн.Няма нужда и от втори трен за рамо.20 посто които разтягат лукуми за нищо.

vatman, ти си може би най-толерираният потребител на този форум (по отношение на българския език).

Годината е 2014-та, напомням.
НЕ съществува технически проблем да се пише грамотно на български език от ВСЯКА точка на планетата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1