10.11.05
16:22
искам да питам дали може със приемането на протеини и аминокиселини да ми е кофти на корема и да ми се гади ? Протеина е SCITEC Nutrition а аминото са Superior Amino 2222 Softgels (взимам по 10 на ден когато имам тренировка за деня и по 4 когато нямам тренировка) на 16 години съм и тежа 61кг ходя на фитнес 3 пъти в седмицата висок съм 180
10.11.05
16:31
Качествени са ти добавките. Аминото доста ми се вижда, но на ОН не им знам дозировките. Спри ги са няколко дена и виж как са нещата.
Ми по принцип всичко е възможно.
Всеки човек е индивидуален и може да го дразнят неща, които за някои друг са нещо нормално.
А може би тялото ти е стресирано от някаква промяна(хубава промяна).
Например, когато човек започне нискокалорична диета за топене на мазнини понякога може да стане така че да има стомашни проблеми, защото тялото е стресирано от промяната на метаболизма.
Мазнините почват да се топят,метаболизма се забързва и тялото трябва да свикне.То има свои реакции на дразненията от природата.
Например стомашни проблеми,разтройство и др.(които не е много приятно да се споменават.
Тези неща показват, че ще има резултат от тази диета.
Може би има фактори, които стресират твоето тяло.
Може би не си свикнал да приемаш храна в толкова опростен вид.
Друго нещо, което забелязах е, че приемаш тези суплементи(специално за аминокиселините)в доста големи количества.
Тези аминокиселини трябва да се взимат 2пъти(максимум 3 пъти) по две.А ти взимаш по 10 в тренировъчен ден и по 4 в нетренировъчен ден.
Ти не си много тежък и тези дози може би са прекалено големи за теб.
Може и да греша, но това е моето предположение.
Ходих при един човек (аз съм от Стара Загора) БРОФА би трябвало да го знаете брат му е републикански шампион по културизъм те двамата се занимават с този спорт отдавна и те ми направиха тренировъчна програма , диета за хранене и програма за това как и по колко на ден амино и протеин трябва да взимам значи спрях ги за 2 дена и бях по-добре сега пак ги почнах по същата програма вече трети и нямам никакви оплаквания (да чукна на дърво :D ) ходих при лекари и ми казаха че ако до сега не съм получавал такова голямо количество амино и протеин организма отначало ще е нестабилен докато свикне с тях и сега вече си мисля че огранизма започна да свиква и всичко се оправя!