Постоянно чувство за глад!?

29.01.14
21:47

Нормално ли е, през 2 часа да чувствам глад? Честно да ви кажа започнах да се притеснявам какво ми има, и от къде идва този непрекъснат апетит. Да споменя че тялото ми е тип ектоморф. :(

29.01.14
21:53

Небалансирано хранене.

29.01.14
22:35

ако си тийн ще чувстваш я тялото иска да расте

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.01.14 23:31.

29.01.14
23:27

Пий повече вода.

казано от Свободомил Затворов на 29.01.14, 23:27:

Пий повече вода.

Само ще добавя “Гореща” :) Аз така се залъгвам с горещ чай без захар. Върши работа (coffee)

30.01.14
13:44

нали горещата вода беше да се чувстваш сит или се бъркам ?

Carbohydrate

30.01.14
13:57

казано от FitnessSpots на 29.01.14, 21:47:

Нормално ли е, през 2 часа да чувствам глад? Честно да ви кажа започнах да се притеснявам какво ми има, и от къде идва този непрекъснат апетит. Да споменя че тялото ми е тип ектоморф. :(

Най-простото обяснение е, че просто тялото ти има нужда от енергия.Друго, по- сложно обяснение, може да е, че при употребата на въглехидрати, мозъка постоянно иска все още и още, поради отделянето на инсулин за неутрализацията на захар в кръвта и т.н...

30.01.14
15:41

Днес пробвах с водата в повече количества да пия и има ефект, но лошото е, че през 30 мин трябваше да ходя до WC.
А има ли нещо което може да ме задържи повече сит? Или през 2 часа да си похапвам и то на малки порции.

казано от pesho vasilev на 29.01.14, 21:53:

Небалансирано хранене.

Старая се всеки ден да ям здравословно!

Мнението беше редактирано от FitnessSpots на 30.01.14 15:44.

казано от FitnessSpots на 30.01.14, 15:41:

Старая се всеки ден да ям здравословно!

Това, че се стараеш, е добре... но не значи, че храненето ти е балансирано.
Няма нужда да се храниш непрекъснато с малки количества храна. По-скоро трябва да се храниш с достатъчно количество храна, която е добре балансирана, т.е. има достатъчно белтъчини, въглехидрати и мазнини. Добре помисли дали мазнините в храната ти са достатъчно. Не мога да съм сигурен, но хората в масовия случай подценяват и елиминират именно тях, при което резултатите са като твоя. Мазнините са тези, които те държат сит дълго време.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.14 16:03.

30.01.14
17:32

Мерси Коле! Има и нещо друго, къркорат ми червата и издават странни звуци, това нормално ли е, ако приемем че не съм ял от няколко часа..

Ми... трудно може да се прецени. Перисталтиката се влияе от много фактори.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1