консумация на плодове и мед

30.01.14
15:57

Здравейте! Редовно чета публикациите ви и исках да попитам нещо :) попринцип сутрин закусвам плодова салата с мед и ядки , та искам да попитам това пречи ли  , ако работя за релеф , тъй като не консумирам нищо др сладко освен мед , сушене плодове и фурми . А също и допустимо ли е за вечеря варено яйце например ? Предварително благодаря на всеки , който реши да сподели мнение :)

казано от Doncheto Tosheva на 30.01.14, 15:57:

сутрин закусвам плодова салата с мед и ядки , та искам да попитам това пречи ли  , ако работя за релеф

Не, не пречи, ако храната ти като цяло е добре преценена. С други думи - при едно подходящо хранене разумното количество плодове и мед не са проблем и не са пречка за успеха на режима.

казано от Doncheto Tosheva на 30.01.14, 15:57:

допустимо ли е за вечеря варено яйце например ?

Разбира се, че е допустимо!
Ако трябва да съм честен - не е допустимо яйцето да е само едно, но това е друга тема... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.14 16:10.

30.01.14
16:24

Много зависи от количеството. По колко плодове с мед изяждаш на закуска? Само това ли ти е закуската или има и още нещо към нея?

Лично аз съм привърженик на тезата, че на закуска не е добре да се ядат въглехидрати с висок ГИ, а само с нисък (ако изобщо се приемат) особено ако искаш релеф. За да не влизам в спорове, тъй като мненията по този въпрос са много противоречиви, ще кажа само че лично съм го изпробвала и откакто спрях да го правя, при мен има доста голям резултат в + посока. Има много мнения, че високият инсулин спира процеса на горене на мазнини, който е много силен след ставане сутрин. Не претендирам това да е единствената и пълна истина, но това е МОЯТА истина :) От там нататък - въпрос на избор и организъм. Ще ми е интересно да разбера при теб дали ще се получи релеф при тази консумация на закуска, затова се надявам да споделиш след това :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 30.01.14 17:02.

30.01.14
17:13

Ами при мен има ефект , но релефът не е много хубаво очертан . Имам релеф , но не добре оформени плочки , а може и да е заради упражненията нз.....

Докато си говорим общи приказки няма как да бъдем точни, нали? :)

30.01.14
17:20

Ето това ми е скромното подобие на релеф

С извинение, ама... какво всъщност искаш да постигнеш? :)
Това на снимката не е ли достатъчно добро като визия? :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.01.14 17:23.

30.01.14
18:10

казано от Кольо Пияндето на 30.01.14, 17:22:

С извинение, ама... какво всъщност искаш да постигнеш? :)
Това на снимката не е ли достатъчно добро като визия? :)

Може би нещо подобно >>

http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/036/8/d/female_fitness_model_19_by_edinaus-d4orlad.jpg
http://www.hotfitnesswomen.org/wp-content/uploads/2011/04/Ava-Cowan-Female-Fitness-model-sexy-abs.jpg

Може би искаш сепарация - плочки. Корема ти е супер изчистен откъм мазнини, но нямаш добре развити мускули. Как тренираш корема?

31.01.14
08:34

Ами първо правя кардио , после коремни преси в серии по 20-40 . Правя по 4-5 серии

Прави по-малко повторения, с повече тежест :)  в серия по 12-15 с дискове с тежест

19.02.14
12:10

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.14 12:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1