Нaтовaрвa ми се кръстa при лицеви опори.

Знaчи днескa рaзгрях ,почнa дa прaвя лицеяи и тежестa ми пaдa в кръстa и в гърдите де ,но кaто нaпрaвя 7-8 иии.преди не беше тaкa до преди 2 дни прaвих 40 и нещо някaкви идей,мисля ,че прекaлено го стягaм ли или нз нз .Някaквa помощ. ? :)

Темата беше редактирана от кросфит Бългaрия на 25.01.14 17:04.

30.01.14
17:36

Ами пич и аз никога не бях имал някакви проблеми и контузии,докато не ми се появиха...Имах някакво увеличение на ингвиналния канал от едната страна и отделно кръста също ме болеше.Дори при набирания,сгъване на дъмбели за бицепс,дълго стоене прав и ме болеше кръста и около слабините и малко по нагоре.Може и ти нещо да си се претоварил и да не е само при лицеви опори,а при всякакви физически натоварвания да те удря на определено място.Не мога да съм сигурен на какво се дължи,просто ти споделям,пък ти си помисли върху това.Ако пак се появи болка в кръста при лицеви или други упражнения ходи на лекър,почини за някакво време от тренировките.Друго не знам какво да те посъветвам.Щом преди това не си имал проблеми с лицевите,значи вероятно е някаква момента контузия.Не вярвам да си забравил техниката за изпълнение на лицевите за 2 дена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1