30.01.14
18:29
Здравейте висок съм 184 и тежа 79 в момента съм в период ,който чистя мазнините и до края на февруари ще съм приключил.И след това изкам да направя малко Релеф да кача 3-4 кг,не повече.Но проблема е че когато ям да кажем нещо тестено или нещо което съдържа захар веднага ми се лепи свалих около 25 кг и ми остава още малко.Знам че шоколади и тем подобни неща немога да ям,но мисля че тези 3-4 кг ще ги кача за 2 седмици ако не и по-малко защото много лесно качвам и това ми е проблем.Ако може да ме посъветвате какво трябва да направя ще съм много благодарен ! :)
30.01.14
19:12
Аз не разбрах какво точно искаш честно казано. Първо пишеш, че искаш да чистиш. След това искаш да качиш не повече от 3-4 кг и да направиш релеф. После пишеш, че тези 3-4 кг ще ги качиш за 2 седмици и това ти е проблем ?! Нещо не мога да разбера логиката.. а иначе като се омазняваш от боклуци, решението е просто- ако искаш да си чист, НЕ ГИ ЯЖ :)
30.01.14
19:26
казано от Adriana Dacheva на 30.01.14, 19:12:
Аз не разбрах какво точно искаш честно казано. Първо пишеш, че искаш да чистиш. След това искаш да качиш не повече от 3-4 кг и да направиш релеф. После пишеш, че тези 3-4 кг ще ги качиш за 2 седмици и това ти е проблем ?! Нещо не мога да разбера логиката.. а иначе като се омазняваш от боклуци, решението е просто- ако искаш да си чист, НЕ ГИ ЯЖ :)
Смисълът е че ако тръгна да качвам ще кача много бързо,а това според мене не е правилно,защото някои хора и 1 кило немогат да качът за месец !
Мнението беше редактирано от Antonio fsasfasf на 30.01.14 19:54.
30.01.14
23:35
Въпросът е като качиш от какво ще е - ако е от качествена храна, няма да омазниш толкова. Ако е от боклуци - ще омазниш. Вдигай калориите постепенно, така че да контролираш по колко да качваш г-д, за да не качиш толкова бързо
31.01.14
12:25
казано от Adriana Dacheva на 30.01.14, 23:35:
Въпросът е като качиш от какво ще е - ако е от качествена храна, няма да омазниш толкова. Ако е от боклуци - ще омазниш. Вдигай калориите постепенно, така че да контролираш по колко да качваш г-д, за да не качиш толкова бързо
Добре благодария :)