30.01.14
22:55
Лошо няма. Просто се оказахме прави, че храненето и тренировките ти са трагични.
С други думи “проблемът с дебелината ти” е в тях, а не в добавките, които приемаш или не приемаш.
30.01.14
23:17
http://www.bb-team.org/workout/1284_garantirano-otslabvane-za-ambitsiozni-hora-razpolagashti-s-vreme?<—- тази програма ползвам аз и има ефект .Повече зеленчуци яж ,нормално е да се сваля 500-1000 грама на седмица повече нее препоръчително.А за аминокиселините има достатъчно статии поразровисе малко .Даже имам спомен че говореха за тях в супер сериите на боди конструктор в вбокс7 ще ги намериш.;)
Мнението беше редактирано от razer чиликов на 31.01.14 00:22.
Цял ден 1 бицепс да правиш .. лелеее. Тая нестле “фитнес” не е никъв фитнес. А и да верно цял ден за бицепс е трагична тренировка. Я напиши тренировъчната ти програма и какво си ял Наистина днеска . Как я измери тая пуйка, че е 300 грама. Знаиш ли ко, започвай сериозно от 2рия срок с истинска програма и хранене, и напиши какво смяташ да ядеш и да тренираш, и ще ти отговорят, ако не е правилно .. май, с мен не се получи така, но както и да е. Относно мазнините, мисля че с 100 грама диета протеин на ден, самите ти мазнини ще стават на мускул (не буквално), ама няма да си отпуснат. Ама то трябва да ти кажа, че преди 1 година дет бях 40 килца, и немах грам мазнина, колко грозно беше, подиграваха ми се даже. Са оправих горе долу положението с всякакви боклуци, щот то толкова се бях комплексирал, че и мазнина да качвах парти дигах .. така е при ектоморфите. Или екто-мезо де да знам какво съм. Хех. Та напиши си програмата, че нямам с кой да си пиша и тука се разприказвах за моите глупости.
Мнението беше редактирано от Scorpi на 31.01.14 13:46.
31.01.14
14:59
маняк не разбрах как стигна до заключението,че и тренировките и храненето ми са ужасни.Уби ми всяква логика. В магазина за месо ми го изтеглиха 300гр. тях питай.
тренировките ми са
Понеделник-гръб+преса+кардио
вторник-рамо+трапец+кардио+преса
сряда-почивка
четвъртак- бицепс + трицепс+ кардио
Петък- гърди
събота-почивка
Неделя- крака+преса
сори , че писах късно бях на училище :Д
Ами цял ден да правиш малка мускулна група (бицепс) е меко казано ужасна тренировка. Храненето, ако ти е това изобщо .. доколото знам “Фитнеса” се яде с прясно мляко, ти пишеш с кисело .. или ги ядеш и двете .. да ти е сладко, както и да е. Във фитнеса който ходиш, мисля че варират около 10 лева .. нека ти направят тренировъчна програма. Или сам си направи, има много теми. Иии .. най-добре почни дневник, и ако наистина очакваш резултати, пиши както стоят нещата наистина, не да правиш едно, а да пишеш друго. Тук има хора с много години стаж, и като ти кажат нещо би трябвало да го вземеш под внимание, не да чакаш отговор, който тебе те задоволява, замо защото си си наумил, че добавките могат да ти “помогнат”. И да могат, но ако всичко останало е като хората. Ако не е, здраве да е. Поне да са вкусни, че да не отидат парите баш на вятъра.
П.С = Пич, маняк и тнт. .. нека да има малко уважение, и към наборите ти, и към по възрастните от теб.
02.02.14
13:13
Аз не разбирам защо не ми вярваш . Казвам ти как стои работата,какво съм ял , а ти не вярваш и не разбирам защо.
Извинявай ако съм те обидил с нещо , но в Бургас така говорим . Извинявай :Д
Мнението беше редактирано от Максимилиян Малчев на 02.02.14 13:15.