18.01.14
16:53
Името ми е Иван години 48 опит с железата от 17 годишен до кьм 25 от там ги зарязах за близо двайсет години.Сега тренирам от седем години но последните две пак сьм извьн залата поради кунтузия в рамото.Сега тренирам от три месеца в момента по пет дневен сплит.Хранителен режим не спазвам но гледам да не падам под 250 грама на протеина.Рьст 180 тегло 90.Добавки протеин,креатин,tribu zma,vasotropin.
3 серии набиране за бицепс без тежест
3 серии бецепсово сгьване с щанга
3 серии бицепсово сгьване седнал
3 серии скотово повдигане с една рька
4 серии сгьване с кабел
сериите са по минимум 20 повторения
трицепс
4 серии френско седнал с щанга
4 серии бутане тесен хват смит машина
3 серии трицепсово горен скрипец
3 серии трицепсово разгьване над глава с кабел
3 серии разгьване с думбел легнал
Темата беше редактирана от vatman на 19.01.14 22:02.
Тренировката е за черeвните мускулни влакна и ше я карам една седмица.
Мнението беше редактирано от vatman на 19.01.14 22:09.
видеото е малко ташак ама тренировката е истинска и цялата система приатно гледане..
ГЬРДИ
3 Х30 БУТАНЕ ОТ ЛЕГ
3Х25 С ДЬМБЕЛИ ОТ НАКЛОН
3Х30 ОТ НАКЛОН НА СМИТ
5Х25 Кросоувър
5Х25 НЕЩО КАТО ГОРНОТО НЕ МУ ЗНАМ ИМЕТО
2Х20 ПОВДИГАНЕ НА ЕДИН ДЬМБЕЛ ПРАВ ОТ ЛЕК НАКЛОН
ПОчИВКИТЕ ПОД МИНУТА.
ОБЩО ЗА ТРЕНИРОВКАТА ПРОСТО СЬМ ГОЛА ВОДА В БАЗОВИТЕ УПРЕЖНЕНИЯ БРОИКИТЕ ПАДАТ ВЬВ ВСЯКА СЛЕВАЩА СЕРИЯ
21.01.14
10:41
Между другото... Казва/пише се - бели.
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 21.01.14 19:06.
21.01.14
10:46
Това е втори сезон на “Сашко Фитнес”... :D
21.01.14
15:12
казано от vatman на 19.01.14, 22:06:
видеото е малко ташак ама тренировката е истинска и цялата система приатно гледане..
Кога ще е следващият епизод?
грьб
3 серии по около 20 повтурения гребане на машина на която се слагат дискове. тука беше ад
3 серии по 20 нещо като гребане но между хоризонтално и вертикално
3х20 горен скрипец широк хват
2х22 гребане с дьмбел тука ми стана лошо и не можах да направя 3 сер.
3х20 дьрпане кьм гьрдите широк хват
4х20 дьрпане с една рька на скрипец
Много тежка тренировка не ми стига вьздоха при дьрпащите сьм много зле по ми е лесно да бутам и там мога спокоино да минавам над двайсет бройки.Вез да си правя биопсия ми става ясно каде какви мускулни влакна имам.Утре ще ви пусна една протеинова бомба `/рецепта супер храна на супер цена/
Питам:
- питанка първа - подходяща ли е за мен програмата? 96кг съм ,на 4 дневен сплит ?
- питанка втора - първа седмица хипертрофирам червените ,после една седмица им давам почивка.Колко светлинни години ще ми трябват да завърша програмата по трите цвята?
- питанка трета - Ивана и Стояна - нужно ли е присъствието на второ лице в кадър?
- питанка четвърта - некви килограми на упражненията може ли ,че така може и с кофичка кисело мляко да си помпим?
Поздрави!
21.01.14
23:22
Ебати правописа.
21.01.14
23:24
-
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 21.01.14 23:42.
https://www.youtube.com/watch?v=uN69Rjnw2e8 това е испанския канал.
Мнението беше редактирано от vatman на 22.01.14 00:34.
Поздрави към Испания!
Тръгнах малко с рогата за да се пошегувам ,но сега разбирам ,че сте сериозни!Няма да бутам червените отделно ,но и няма повече да се лигавя с вижданията ви!Иска ми се да ви отправя един видео отговор ,обаче не съм за пред камера в момента първо ,второто че ще ни препоръчат чат клиент модовете!
Със здраве момчета и напъвайте повече на железата.Теориите са за неможачите или за баш разбирачите! ;)
А бе мислех,че тая дебилна мода с качулките и слънчевите очила навсякъде я има само тук в България...Като цяло сте бая потресаващи,особено синът ти,най-добре да мине зад кадър,сваля ти рейтинга.
рамо трапец
4х25 военна преса на смит
4х20 повдигане с едната рька после с другата на машина
3х20 задно рамо
3х20 повдигане седнал с дьмбели
3х20 рьцете в страни
2х20 повдигане на диск пред гьрди седнал
3х25 хай пул
некви глупости 10 серии за трапец .
утре крака и лека от мен.
22.01.14
21:07
казано от vatman на 19.01.14, 22:06:
:D :D :D
крака
8х30 лег преса
4х15 на крак.Качване на стьлба с тежес.
8х20 Бедреното сгъване на машина
исках да правя и бедрено разгьване но нямах сили.
тренировка та от сьбота
рьце
трицепс
6х6 бутане от лег за трицепс 3 секунди пускане
5х6 френско седнал 3 секунди пускане
4х6 горен срипец 3 секунди пускане
бицепс
6х6 бицепсово сгьване с щанга 3 секунди на пускане
4х6 крьстосано сгьване с дьмбели
2х6 бицепсово сгьване неутрален хват с щанга 3 секунди на пускане
Здравейте . Искам да ви попитам тази програма която описвате към какво точно е съсредоточена - към изцяло качване на мускулна маса или увеличаване на функционалната сила? Прегледах клиповете , но така и не ми стана ясно.
100% е за маса при мен така работи.Иначе този който я е измислил я дава за сила а тази която е за маса е много обемна но пьрво се прави тази.Програмата по която тренирам е по методи на Toni Gutierez..
Мнението беше редактирано от vatman на 26.01.14 12:28.
казано от vatman на 26.01.14, 12:15:
100% е за маса при мен така работи.Иначе този който я е измислил я дава за сила а тази която е за маса е много обемна но пьрво се прави тази.Програмата по която тренирам е по методи на Toni Gutierez..
Ако не ти представлява проблем , били могъл да дадеш някое видео на тази програма на английски или български. Защото откровено никога не съм учил испански и си нямам и идея за какво говорят. :)
Благодаря ти предварително
Няма го на английски.Аз ще го преведа но ми трябва време скоро ще е до седмица горе доло.
гьрди
6х6 бутане от лег смит 3 секунди пускане
6х5 разтваряне на рьцете от полулег 3 секунди пускане
6х6 повдигане на щанга от полулег 3 секунди пускане
Обем на поразия,сплитове разни,лег на смит,бицепси,работи... в същото време “ТРЕНИРОВКИ ЗА СИЛА ОТ БЬДЕЩЕТО” ?!
Мойте уважения(заради възрастта ти, предвид мойта), ама си много заблуден. Не, че има лошо, но ти чак клипчета с уроци правиш...
Мнението беше редактирано от ddd на 27.01.14 20:50.
Ванка ,право е момчето!Първо скачаш с фразата “сила от бъдещето” ,после перефразираш “100% маса”!С 5Х6 нищо не се връзва!
Както и да е ,всеки знае себе си ... ама нали ще преведеш поне някои детайли от горните клипчета?Така ползата ще е широкообхватна - всеки да взема ,каквото иска! ;)
Поздрави!
Грьб
3х5 набиране пускането е бавно 5 кг
3х6 горен скрипец издьрпване до гьрдите
3х6 гребане
3х6 горен скрипец издьрпване до гьрдите тесен неутрален хват
5 серии набиране
Tова което искам да кажа е че тази и предната тренировка на са за сила.
От утре ще почна просто тези два дни нямах помагач а се прявят доста серии до отказ и сам немога да ги правя.
Рамо
военна преса на смит
1х15х 22.5
2х15х32,5
3х12х 37,5
4х10х42.5
5х8х47.5
работни
1х6х50
2х6 х55
3х5 на 6 отказ х 60
4х3 на 4 отказ 65