01.02.14
18:35
Добър вечер хорица.. съставих си едно малко хранително планче за мен, но ми се струва, че е малко прекалено.... и бих желал с ваша помощ да го оптимизираме мъничко! Приемам всякакви критики и препоръки :) Става въпрос за човек около 80 кг, висок 180 см “демек” аз!
Ето я и нея:
1во хранене :
- 6 яйца
- Овес 100 гр.
- Прясно мляко + мед
- 250 гр. сок от грейпфрут
Предобедна закуска:
- 50 гр. бадеми/орехи
2ро хранене:
- 200 гр. телешко месо
- 2 големи картофа (варени)
- Броколи + 1 с.л зехтин
3то хранене:
- Пилешко бонфиле 200 гр.
- 300 гр. сварен ориз
- Салата зеле + моркови + лъжица зехтин
4то хранене: Хранене след тренировка
- 150 гр. риба (скумрия)
- 200 гр. картофена салата (варени)
- Зелена салата + 1 с.л зехтин
Преди вечеря:
- Протеинов шеик смесен с 150 гр. плодов сок и прясно мляко.. вместо протеин-а
може да е обезмаслена извара
5то хранене:
- 100 гр. пил филе
- Броколи
Преди лягане : 100-150 гр. Извара + Нискомаслено прясно мялко разбито на блендер..
* Азотен Бустър
* Анимал Пак
* Около 3 литра вода на ден
ПОЗДРАВИ!
Темата беше редактирана от Бау Мяу на 01.02.14 18:35.
Само да подчертая, че тренировката ми представлява това:
Понеделник: Гърди + Корем
Вторник: Гръб
Сряда: Почивка
Четвъртък: Ръце
Петък: Рамо + Корем
Събота: Крака
02.02.14
01:01
Бих изместил ядките към последното хранене преди лягане... 1вото хранене ми се вижда голям бъркоч , но ако не ти пречи е ок. Но иначе поздравления...доста богато меню отнемащо доста финанси и време за приготвяне.
Е, финансите не са чак толкова много. За времето съм по-съгласен, но сега пробвам така, купих за 1 седмица (пробно) всичко, което е необходимо за седмицата, направено и сортирано. Просто всеки ден се изважда и приготвя храната за целия ден. Мисля, че правилното подреждане на храните и тяхното приготвяне ще съкрати времето. Започнах да се храня така, ще видя какъв ще е ефекта .... все още ми се струва, че са много калории, но какво пък човек се учи от грешките си с времето ще намалявам нещата и с ваша помощ ще стигна до правилата за мен диета! :)
Към хранене 1 = млякото и меда са с овесените ядки! :)
Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 02.02.14 02:24.
02.02.14
13:29
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.02.14 14:50.
04.02.14
21:06
Ако калориите са ти много , то ще си проличи в огледалото и кантара. Тогава просто намаляш количеството докато не постигнеш оптималния вариант. Аз лично в периода в който изчистих най-много тренирах на обяд , като приема на въглехидрати ми беше преди и след тренировка. След това си карах предимно на белтъчини и главно на месо. Искам да кажа , че ключа за качване и сваляне се крие в количеството въглехидрати.