Интересно ми е ...

Темата е заключена.
ММ

05.11.05
17:55

Интересно ми е дали трибойците които дърпат ненормални килограми на тяга могат да се наберат на една ръка.  Понеже гарбат и рацете при тях (пак и не само те)са мн силни. Чудя се дали тази сила е достатъчна или техниката играе също толкова голяма роля
Не искам  никои да го възприема като провокация, обида, базик или нещто подобно, просто ми е интересно.

05.11.05
21:33

Ами аз не съм трибоец, нито нещо кой знае кво като тяло, но с малко мъка се набирам на една ръка (дясната).

ST

06.11.05
12:41

не мисля че някои които се занимава с трибои сериозно има желание и вазможност да си прави излишни и наи вече глупави опити по време на тренировка дали можел да се набере с една рака примерно

09.11.05
23:41

Хехехехехе Станиооо знам че не можеш :lol:  Нищо важно е да си  в 5-цата :D Нали? :twisted: Махни ги тиа набираниа ти не си гимнастик а ма6ина за клякане с 250 (високо).По някои път и дълбоко :wink:

10.11.05
22:56

Искам само да кажа на qn4ev85 че е смешник и да ми лъха бардето поздрави от САЩ

6T

11.11.05
08:53

8) Абе някой знае ли кой е тоя sanistiq. Току се появи от някъде и каже някоя пропита с “мъдрост” мисъл. Кажете ми и на мен коя е тази звезда в трибоя. Той сигурно е някой много як трибоец, за когото аз още не съм чувал и за което се извинявам. Не съм професионален състезател по трибой, но все пак се интересувам от този спорт.
Аве да не е Ицо Пелов? Защото и той е в щатите.  Ама едва ли е той Ицо Пелов е як пък и съм го чувал. Цаци кажи ми кой е тоя човек толкова ли е як колкото казва и що не доиде да излезе на 1 състезание в BG пък само заплашва от форума. 8)

ММ

11.11.05
14:49

Бахчеванов

11.11.05
16:27

:)Защо пишете глупости и се лъжете един-друг:)!Коцето Бахчеванов няма нищо общо със Sanistiq:)Тази звезда е известен легаджия,който е як на копиле и е много велик състезател,даже и национал,само че на Щвеция и състезателното му име е Сани Лежперсон.С Онуфри си имат те стара игра,ама Онуфри е по-на копиле от него:)

11.11.05
18:38

Цаци само да те поправя беше по на копиле, Сега пред теб стои човекът армия:lol:  :lol: , добреде стига глупости поздрави на сички яки и нетолкова яки трибойци, унуфри спада към вторите ама има бъдеще  :lol: и да бъдете здрави

DJ

11.11.05
23:47

Санко поздрави от мен и Курта.В тоя форум има много дьрвени философи.Март месец ти готвя изненада.Жив и здрав и бьди на копиле.

6T

14.11.05
16:16

[quote author=“Caca”]:)Тази звезда е известен легаджия,който е як на копиле и е много велик състезател,даже и национал,само че на Щвеция и състезателното му име е Сани Лежперсон.С Онуфри си имат те стара игра,ама Онуфри е по-на копиле от него:)

В швеция тоя спорт го ценят повече от колкото в булгария А щом Санистия е толкова як състезател по лег то тогава тои би могъл да ми даде съвет Как да кача на лежанката За това се обръщам за съвет към него как се качва сила на лежанката Дано скоро влезе във форума и го прочете щото не ми се пуска нова тема Айде от мен тлкова и всич 8) ки бъдете на копилета

15.11.05
19:03

Кво да ти кажа първо трябва да намериш как ти е най удобно да буташ с потесен или поширок хват попринцип най утвърдената техника е широк хват зада скъсиш пътя на щангата и да издуеш с въздух  гръдния кош което дава 2 предимства дава стабилнос и също така скъсява хода на щангата и другото е да извиеш краста с един хубав most незабравяй да стабилизираш с краката те много помагат при вдигането  да неземеш да ги дигаш кат ти натежи щангата че ще има електрошок колкото до техника на вдигане е тва хванеш ли техниката ще вървиш само напред. Сега аз имах един треньор Прекора му беше Кожата :lol: щот свали кила и зеха да му висят кожите отвсякъде ама тва е друга история та той казваше най добре е да се прави лежанка 6 дена вседмицата щот мускула се въстановява за 24 часа та понеделник мах, вторник двойки тройки, сряда мах, четвъртък развийване на леки тежести, петък мах, събота двойки, итака кат се стремиш постоянно да качваш тежестите с помало и трето можеш да прибегнеш към помоща на забранените медикаменти и да правиш стречинг след всяка треировка че иначе можеш да се контузиш
:lol:

DJ

15.11.05
23:42

Аз пьк познавам един дето се вьрти на глава, дали като му е яка главата може да си мьрда ушите?

16.11.05
09:00

точно така Juja на глупав въпрос с глупав отговор

6T

16.11.05
11:35

[quote author=“Djuja”]Аз пьк познавам един дето се вьрти на глава, дали като му е яка главата може да си мьрда ушите?

Може и да може да си ги мърда ако главата му е празна и ушите му са вързани едно за друго с конец :D

16.11.05
13:25

Почнахте да се лигавите вече. Take that lock.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1