Хранене преди или след тренировка?

02.02.14
22:49

Здравейте, намерих доста теми, но не можаха да ми помогнат. Моля темата ми да не се трие. Значи искам да отслабна имам хранителен режим+фитнес програма изготвени, въпроса ми е кога да ходя на фитнес.? Целия ден съм свободен, казаха ми, че сутрешното кардио е най-добре за отслабване, но фитнес центъра отваря чак в 08:00/08:30 ч. А закуската ми е в 08:00 ч. После преди вечеря ли да утида да вървя по пътеката или след вечерята.? 

Благодаря предварително, на всички които пишат по темата.!!

Темата беше редактирана от pfoenix ivanov на 02.02.14 22:50.

03.02.14
00:10

:) А защо закуската ти е в 8 ако имаш целия ден на разположение? Защо не я преместиш в 9 или в 9.30? за да имаш време да си направиш кардиото ако толкова държиш да е във фитнеса. Има ли причина да не си правиш кардиото в парка или около блока?

Вторичен въпрос е защо тези, които са ти правили хранителен режим и тренировъчна програма не ти казаха и кога да тренираш ако е толкова важно закуската да е в 8?

03.02.14
08:19

Ако я преместя в 09;00/09;30 ч. ми се разваля целия режим. Смисъл аз съм си направил часовете, за хранене и не искам да ги развалям. Просто питам дали след закуска, мога да ходя на фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1