03.02.14
10:33
Здравейте,от вчера започнах да тренирам по тази програма http://www.mma-bulgaria.com/statii/trenirovki-i-uprazhnenia/trenirovka-s-dambeli –защото имам само два дъмбела ,а не ми се ходи в зала сам.Веднъж ходих ,но всички ме гледаха и...)Висок съм 160см тежа 54кг и съм на 14г Ако някой може да ме насочи по–добре към това (дали е добра тренировката за мен какво да ям преди и след тренировката пък и през целия ден) ще съм му много благодарен
Темата беше редактирана от Десислав Нейчев на 03.02.14 10:37.
03.02.14
12:27
Ходи на зала, направи си хранителен режим и програма.. и ги гледай и ти... Няма от какво да се срамуваш, защото всеки е тръгнал от някъде. Успех!
Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 03.02.14 12:46.
03.02.14
13:02
Да това е вярно,че откъдето си тръгнал ти е тръгнал и всеки един шампион.Просто от много малък съм си срамежлив ,но това няма да ми пречи ако го нямах тоя “корем“.
03.02.14
13:50
казано от Beginer:) на 03.02.14, 13:02:
Да това е вярно,че откъдето си тръгнал ти е тръгнал и всеки един шампион.Просто от много малък съм си срамежлив, но това няма да ми пречи ако го нямах тоя “корем“.
Аз лично не мога да си представя човек с дадена височина и кг затова не знам как изглеждаш, и немога да преценя как изглеждаш. Още си малък и има още много да растеш. Единия вариант, който е и по-добър е да тръгнеш на лостове, а другият е зала.
Залата е място за трениране, а този корем ще го изчистиш само чрез тренировки и добър хранителен режим, ти си малък според мен още за хранителни режими.. Просто спри вредните храни и напитки ще ти е достатъчно, но ако решиш да се занимаваш по дълго с финес и спрямо целите ти можеш да си изготвиш.
С тези дъмбели нищо няма да постигнеш специално за корема СПОРЕД МЕН. Преди и мен ме беше срам, но се преодолява. Започни с кръгови тренировки в залата. Прочети повече за тях тук. Заложи на правилното им изпълнение с малко килограми и добрата загрявка преди всичко. Ако има нещо от рода на “подигравки” просто смени залата, защото ги има и такива глупаци. Знам, че ще искаш да вдигаш по-големи килограми от колкото можеш, защото и аз съм минавал през този период, но това не е фактор в момента за теб. Имай търпение и ще има напредък. Общо взето постави си цели и ги изпълнявай. Успех и дано съм ти бил полезен и нещо :)
Мнението беше редактирано от Стефан Димитров на 03.02.14 13:54.
03.02.14
14:47
Това за вредните храни го знам.От 1г и 2месеца не съм пил газирано(и никакъв алкохал :) а снаксове и чипс спрях да ям от преди 3-4 месеца и корема ми малко се поприбра(не че и някъв мега голям :).Обещавам да пробвам тази програма след може би месец. :) не съм пробвал с големи тежести защото четох ,че по-важни са повторенията ,а не тежестта.И да мерси за вниманието :)
03.02.14
16:34
казано от Десислав Нейчев на 03.02.14, 14:47:
От 1г и 2месеца не съм пил газирано(и никакъв алкохал :)
Какво постижение!
Страхотно изпитание за човек на толкова зрялата 14-годишна възраст! :D
Отивай във фитнеса и започвай да тренираш. Всички сме тръгнали от там.
Важно е да правиш нужния брой повторения с подходяща тежест.
18.02.14
20:28
Винаги когато минат 30мин. от тренировката взимам това http://www.nutrim.bg/product/1/35-Whey-protein-bar Protein Bar :)
25.02.14
20:03
Нова Програма——->
Наклони за страничната коремна мускулатура - 3х10
Флоор преси(Floor Press) - 4х10
Клек с дъчбел - 4х15
Мъртва тяга с един крак - 3х8
Разтваряне на дъмбели в страни - 5х6
Изправяне до седеж(get up sit up dumbbell) - 2x6
Повдигане на прасец - 4х10
Чуково бицепсово сгъване - 3х10
След тренировка Whey Protein Bar на Nutrim
На 14г. съм 158/9 см тегло 54-55кг
Тренировката си я съставих сам.Минах 2-ра смяна и няма как да правя старата http://www.mma-bulgaria.com/statii/trenirovki-i-uprazhnenia/trenirovka-s-dambeli
Моля за съвети насоки...
27.02.14
11:59
Не! Пуснах нова тема в форума за да може някой да я види и да ме насочи по-добре към това което съм писъл...Съвети...