13.01.14
11:20
Наложи се да ми извадят мъдрец, процедурата малко се усложни и сега 10 дена едвам ще си отварям устата... Както и да е. Сега трябва да са храня само с редки пюрета, бульони, течна храна като цяло... Въпроса ми е, взех си MyoFusion протеин (исках матрица), проблем ли е да пия по 2-3 дозички дневно? Работата е там, че няма иначе как да си набавям протеин... Единствената друга по-протеинова храна, която мога да консумирам е кисело мляко за момента...
13.01.14
11:28
За някакъв ограничен период от време - да, може.
Ако имаш пасатор, все пак е по-добра идея да правиш шейкове с този протеин и храни като извара, сметана, ядки, овес и т.н. Идеята ми е да го доближиш до нормалната храна, до колкото е възможно. Ти можеш да пасираш и пилешко с картофи де... ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.14 12:06.
14.01.14
00:50
казано от Кольо Пияндето на 13.01.14, 11:28:
За някакъв ограничен период от време - да, може.
Ако имаш пасатор, все пак е по-добра идея да правиш шейкове с този протеин и храни като извара, сметана, ядки, овес и т.н. Идеята ми е да го доближиш до нормалната храна, до колкото е възможно. Ти можеш да пасираш и пилешко с картофи де... ;)
Дали няма да пробвам шейк от пилешко с картофи..... :Д
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.02.14 14:38.
03.02.14
15:17
Няма проблем с шейковете. Може спокойно да си пиеш по 4-5 :) Но въпреки това виж Петко какво ти е написал. Гледай да се доближаваш до нормалната храна, защото в протеинсъдържащите храни има вещества, които ги няма в самата пудра. А и MyoFusion ако не се лъжа го правеха от ориз, така, че не е и най-добрият избор ако си решил да си набавяш огромна част от дневния протеинов прием от него.
И мляко. Пий доста мляко.
03.02.14
18:15
Според мен, спокойно можеш да караш само на протеинова матрица. Пък и 10 дена са нищо. Аз почти година изкарах на Синта-6 и оризовки, пък не съм умрял :) Майофюжъна обаче, не засища много добре, и е доста гаден бълвоч .... според моя вкус. Пил съм шоколад, и наистина гълтах почти на екс, защото ми беше гаден.