10.11.05
11:03
Момчета търся дискове за зала с фи 50. Но да са гумирани - чугунените се чупят. Знаете ли каде ги правят или някоя зала която се разпродава.
Същото се отнася и за лостовете.
Благодаря на отзовалите се.
упорито събираш екипировка за залата , а;) по - добре отвори цяла тема по вупроса, където да можем да ти помагаме с това-онова при възможност. а иначе и гумираните тънки дискове, дето ги продават в спорт-депо не са лоши , ако питаш мен. виж лостовете за по 120 170 лева са пълни боклуци, ако говорим за сериозна заличка.
10.11.05
12:17
:) ами да градски, ама не искам да се раздухва още прекалено:)
Знам каде си правят уредите всички зали при нас - само една е със 100% маркови но там се ходи да се покаваш не да тренираш :)
Почти всичко съм сметнал, но не знам само лостовете и дисковете къде ги правят. А като знам на каква надценка бачкат магазини са си много грешни пари да ги взема от тях.
Така, че помагайте
ааа призна ти , че сме градски;) и то без бой призна:):):) както и да е , стискам ти палци за залата, тъй като преди известно време бях тръгнал по този път , но някои разногласия с хора ме спряха. ако имаш нужда от помощ - обаждай се. насреща съм , защото и с училище съм преговарял за отдаване на помещение под наем и горе-долу знам за какво става дума.
10.11.05
12:43
С теб минаваме на лични да не променяме целта на поста :)
А другите-помагайте за дисковете и лостове :)
[quote author=“bonnano”]Момчета търся дискове за зала с фи 50. Но да са гумирани - чугунените се чупят. Знаете ли каде ги правят или някоя зала която се разпродава.
Кой те излъга че се чупят та се набутваш с гумирани аз мойте от колко високо съм ги хвърлял на цимент един не се е счупил още
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“bonnano”]Момчета търся дискове за зала с фи 50. Но да са гумирани - чугунените се чупят. Знаете ли каде ги правят или някоя зала която се разпродава.
Кой те излъга че се чупят та се набутваш с гумирани аз мойте от колко високо съм ги хвърлял на цимент един не се е счупил още
И аз съм на мнениетп на Астор, в залата, която тренеирам са сложили около лежанките балатум и като пуснеш щангата нищо не се чупи, пък и в досегашната ми сромна кариера не съм виждал счупен диск :wink:
11.11.05
09:54
В една леарна кадето са правили ми казаха,че това е доста срещано при чугунениет дискове - чупят се. А в нито една зала не съм виждал до сега чугунени, за да имам лично наблюдение. или са гумирани или са желязни
[quote author=“bonnano”]В една леарна кадето са правили ми казаха,че това е доста срещано при чугунениет дискове - чупят се. А в нито една зала не съм виждал до сега чугунени, за да имам лично наблюдение. или са гумирани или са желязни
Ами моите са такива не че са правени нали от някой дето това не му е работата но са здрави аз нямам балатум падали са 20 ки една върху друга от високо нищо им няма
11.11.05
18:38
благодаря все пак, ако знаете някакви по-евтини цени или разпродаваща се зала свиркайте :)
11.11.05
19:01
значи дисковете в нашата зала тука са направени,от чогунолеярен завод враца и са от чиста никелирана стомана и ми казаха,че е толкова яко закалена,че ако се хвърли от по-високо така се пръска че не можеш да събереш парчетата,но ми казаха че трябва да поднат минимум от 5 метра и то задължително вържу цимент или на една страна.абсолютни копия на кетлер са дисковете и до сега счупен такъв не съм виждал,така че няма проблем и да не са гумиране,освен ако не се замеряте с тях. :)
11.11.05
20:19
аз продавам 2 Х 20кг :) , не са гумирани