03.02.14
16:02
Здравейте, аз съм на 21 студент съм и работя и се занимавам с фитнес от известно време. В момента съм си заложил като цел да се изчистя малко от мазнините. Висок съм 178см и тежа 95кг имам малки излишъци в областта на коремния пояс.Използвам една от вашите програмки за трениране, която малко съм си преправил също така съм си взел и за допълнение Stimulant X 1-MeTIQ . Проблемът е диетата не мога да си намеря подходяща диета, бихте ли ми препоръчали нещо...също проблемно при храненето ми е когато съм на работа, защото ставам в 4 през нощта и съм до 17 вечерта, съответно ставайки в 4 съм мъртво гладен и задължително ям ... когато съм на работа стигам до 6 -7 хранения за деня, които ми се отразяват зле ...
Благодаря Ви предварително :)
ББ-теам СА НОМЕР 1 :))
Това е програмката която ползвам като след всяка тренировка има и 20-30 мин. кардио (велъргометър)
повдигане на щанга от лег - 2 серии по 8 повторения;
флайс - 3 серии по 12 повторения;
придърпване на вертикален скрипец - 2 серии 12 повторения;
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 12 повторения;
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 12 повторения;
кикбек - 2 серии по 12 повторения;
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения;
бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 12 повторения;
бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения;
бедредно разгъване - 3 серии по 15 повторения;
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения;
клякане с щанга - 3 серии по 15 повторения;
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения;
кoремни преси - 3 серии по 30 повторения;
повдигане на краката от лег - 3 серии по 30 повторения.
03.02.14
20:43
казано от Yohan Petkov на 03.02.14, 16:02:
Здравейте, аз съм на 21 студент съм и работя и се занимавам с фитнес от известно време. В момента съм си заложил като цел да се изчистя малко от мазнините. Висок съм 178см и тежа 95кг имам малки излишъци в областта на коремния пояс.Използвам една от вашите програмки за трениране, която малко съм си преправил също така съм си взел и за допълнение Stimulant X 1-MeTIQ . Проблемът е диетата не мога да си намеря подходяща диета, бихте ли ми препоръчали нещо...също проблемно при храненето ми е когато съм на работа, защото ставам в 4 през нощта и съм до 17 вечерта, съответно ставайки в 4 съм мъртво гладен и задължително ям ... когато съм на работа стигам до 6 -7 хранения за деня, които ми се отразяват зле ...
Благодаря Ви предварително :)
ББ-теам СА НОМЕР 1 :))
Това е програмката която ползвам като след всяка тренировка има и 20-30 мин. кардио (велъргометър)
повдигане на щанга от лег - 2 серии по 8 повторения;
флайс - 3 серии по 12 повторения;
придърпване на вертикален скрипец - 2 серии 12 повторения;
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 12 повторения;
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 12 повторения;
кикбек - 2 серии по 12 повторения;
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения;
бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 12 повторения;
бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения;
бедредно разгъване - 3 серии по 15 повторения;
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения;
клякане с щанга - 3 серии по 15 повторения;
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения;
кoремни преси - 3 серии по 30 повторения;
повдигане на краката от лег - 3 серии по 30 повторения.
Здравей ! Stimulant X 1-MeTIQ -е по скоро енергетик от колкото хубав бърнър /това е мое мнение пробвал съм 4-5 бърнъра от този най малък ефект видях освен енергията която даваше и то до 12-13 тия ден/
Относно храна кажи как се храниш като цяло смятал ли си калории и т.н дали си в дефицит или не?От колко време спазваш тези неща и свалил ли си нещо през това време.Хубаво е гръбнака да диетата ти е белтъци и после да си избереш за енергиен източник или мазнини или въглен при мен се оказва въглена по добрия вариант при други мазнините.Аз доста доволно чистя на 210 протеин 160-200 въглен и 55-60 мазнини.Кардиото не е добре да го правиш всеки ден.И то пък и на вело най добре спринтове.Другото което е относно тренировъчната програма пак не ми допада ... това е страшно много като обем тренировка за човек който иска да чисти.Ако си в дефицит и с тия тренировки означава високо ниво на кортизол което е = на водна задръжка и други минуси..... :)
п.п Другото което се сетих е гледам че ти се стремиш към съркоплазмена хипертрофия а според мен /пак казвам от мой опит/ е по добре да се целиш за миофибрилна..... По просто казано 4-5 серии с повторения в диапазон от 3 до 6 със 80 % от максималната ти работна тежест .......
Мнението беше редактирано от Master Admin на 03.02.14 20:47.
03.02.14
23:00
Ами храната когато съм на работа е много зле, но когато съм вкъщи се стремя да се храня горе долу добре . От една седмица вече спазвам режим като се храня по 4 пъти на ден (когато съм вкъщи) като ям до 4 цели яйца до 500гр пилешко 1-2 кисели нискомаслени млека около 200-300гр зелена салата и около 3л вода на ден.Програмата за трениране я спазвам както е по указание 3-4 дни в седмицата с по един ден почивка между тях.Измерих се като започнах във вторник миналата седмица и бях 95.600гр днес се мерих след тренировка 94кг. Също забелязвам и много по обилно потене от обикновено (имайки предвид, че и друг път съм ползвал бърнари). Другото което виждам, че си ми дал за съвет е типа тренировка... много дълго се чудех точно какъв тип да бъде тя кръгова за цялото тяло с много повторения или с повече серии с по-малко повторения и по големи килограми и се спрях на тази мисля да изкарам месец по нея и да следя как вървят нещата и след това да премина към типа тренировка която ти ме съветваш.
Но като цяло тренировката не ми е проблем време и желание за нея отделям достатъчно , проблемът ми е със храненето и в частност дните, които съм на работа тъй като ставам с 5 часа по рано от обикновеното ми ставане ии винаги съм гладен в този интервал от време.