03.02.14
16:41
Здравейте,
Започвам да тренирам по програма за пръв път.Проблемът при мен е че напълнях доста след отказване на цигари,години,заседнал начин на живот и спиране на редовни тренировки.Целта ми е да смъкна килограми, да се стегна и да влезна във предишната ми форма.
1ден . 28.012014г. Упражнения за гърди,рамене и трицепс
Първи ден в нов фитнес .Рагледах уредите за да предобия представа дали има необходимите за тренировката уреди.Някои липсваха, така че тренировката ми беше начинаеща и разучаваща.
1.Избутване на машина за гърди-4 серии по 12повторения.
2.Флайс машина пак 4 серии по 12 повторения.
3Лежанката я пропуснах страхувайки се,че ще се осакатя с нея :D
4.Издрърпване на крив лост към гърди 4 серии по 10 повторения.
5.Последователно изнасяне на ръце с дъмбели от 3кг, понеже преди време бях разтегнала сухожилие.
6.Разтваряне на дъмбели в страни 4 серии по 15 повторения.
7.Разтваряне на дъмбели от седеш го пропуснах понеже бяха заети местата.
8.Разгъване на скрипец 4 серии по 15 повторения.
9.Пропускам отново френски преси
10.Кофички заети места
11.10мин. Кростренажор
Хранене...
Темата беше редактирана от Alex 26 на 05.02.14 11:21.
2 ден 30.01.2014г. - Гръб,задно рамо и бицепс
Гръб
1.Набиранията ги пропуснах,защото не успях да разбера, коя машина точно ми трябва.
2.Придърпване на скрипец към гърди 4 серии по 15
Към гръб 4 серии х15
3.Придърпване на скрипец към корем седнал- тук обърках уреда,но направих 4 серии х15.При стване от уреда се пребих жестоко (rock)
4.Хипер екстензии направих 4 серии х 10 защото усетих боклка в гърба,явно ми е слаб и трябва да потренирам повечко там.
Задно рамо
1.Разтваряне на дъмбели водоравно 4 серии х 10 повторения
2.Машина а задно рамо няма във фитнеса
3.Сгъване със щанга направих 4 серии по 10
4.Последователно сгъване с дъмбели 4 серии по 10
Вело ергометър 12мин
Зарежи тая програма и се разрови малко из сайта за информация и програми за начинаещи.
03.02.14
19:17
Здравей.
Би ли попитала твоята инструкторка (макар и дистанционно), защо ти е съставила такъв тип програма, в която мускулните групи са разделени в сплит.
След като ти си начинаеща, дълго време не си спортувала и за първи път влизаш в зала?
Колко си висока, колко килограми и на колко години (26?)
Няма ли кой да ти покаже техника на движение?
Биляна не прилага ли видео?
Здравейте,
Да има видео и там се казва да следвам упражненията,но съобразно уредите в залата.
Иначе съм на 30 (без два месеца) години.Висока съм 1,65см и съм трътличка (blush) 74кг.
А относно зарязването на програмата то добре,но поне ми “сресва” тренировките. Има някаква система. Ако имате други предложения с радост ще ги опитам. От опит глава не боли.Ще послушам съвета и ще разгледам малко из сайта.
Благодаря Ви за интереса на моята тема. :)(bow)
Мнението беше редактирано от Alex 26 на 04.02.14 12:12.
Вчера тренирах за корем,но не успях да се натоваря хубаво. Затова днес ще тренирам по това видео http://www.youtube.com/watch?v=L-16NIYed18 пожелайте ми успех :)
Да вмъкна че обожавам упражненията за корем така че съм ентусиаст за нови предложения.
Мнението беше редактирано от Alex 26 на 04.02.14 13:57.
Успех : ) ама защо ти е нова тема? (wasntme)
Едната за тренировки, другата за хранителен режим:-)))))
Мнението беше редактирано от Салфетка на 04.02.14 13:59.
04.02.14
14:22
Дневник се води в една тема, моля.
Най-вече защото храненето и тренировките са неразривно свързани в общ режим и няма как да се разглеждат като отделни независими фактори.
Отново добри упражнения за корем : https://www.youtube.com/watch?v=7_Ve4xR1RfE . Елис Анджела е уникална (nlove4)