Препоръчаите ми някакви аминокиселини

MA

11.11.05
10:57

Става въпрос за аминокиселини с разклонена верига...не съм взимал такива до сега и затова се обръщам към вас.Препоръчаите ми нещо качествено

11.11.05
21:12

universal 2700

13.11.05
16:17

[quote author=“BACARDI”]universal 2700

Не си взимай 2700 на универсал,щото те са  не това което търсиш! Вземи си BCAA комплекс на реномиран производител-Универсал,Оптимум,Уидър и др.В раздел общи теми има тема с линкове към сайтове на фитнес тематика.Разгледай ги и си избери продукт!

13.11.05
17:48

[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“BACARDI”]universal 2700

Не си взимай 2700 на универсал,щото те са  не това което търсиш! Вземи си BCAA комплекс на реномиран производител-Универсал,Оптимум,Уидър и др.В раздел общи теми има тема с линкове към сайтове на фитнес тематика.Разгледай ги и си избери продукт!

подкрепям за BCAA твърдо.

SE

13.11.05
19:37

много ли са добри тия с bcaa-то амино и аз искам да знам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1