Аминокиселини капсули, таблетки, течни или прах?

03.02.14
21:09

Здравейте.някой  ,който си има идея от добавки по конкретно аминокиселини и е изпробвал много видове може ли да ми препоръча конкретни аминокиселини (на прах,течни капсули или таблетки незнам каква е разликата и кои са по ефективни и добри) за  възстановяване .Тренирам за идръжливост по конкретно почти всеки ден по 2 часа от което през тези 2 часа не сядам на столче да си почина или нещо подобно ,а се скапвам.Нямам си на идея за това питам ,защото никога не съм приемал и си нямам на идея от добавки... само витамини от отдавна приемам и отскоро омега 3 ,даже и протеин не приемам гледам да си го набавям с храната.Може и на лично да ми пише няма проблем.На всички аминокиселини пише ,колко са ефективни и колко възстановяват (реклами) и за това искам човек ,който е приемал повече видове аминокиселини да ми каже от кои конкретно се  чувства най възстановен :))

П.С Сериозни хора да пишат ,които си имат на идея какво ми препоръчват :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.02.14 22:31.

03.02.14
22:23

Доста шитни съм изпил от тази категория и най-добро възстановяване съм получавал от Bulk powders BCAA. Дневното приемано количество е било в порядъка на 15-20грама. Това е най-доброто което съм пил до момента. Също така е хубаво да казвате и какви финансови възможности имате.

П.С Несериозни хора няма да ти пишат тук и не се опитвай да вкарваш наредби.

Не съм сигурен за какво питаш по-конкретно - за аминокиселини, без значение формата им или каква форма е за предпочитане?

03.02.14
22:46

Цветомир Неделчев относно средствата не е проблем отделил съм за хубави аминокиселини ,а не някви евтини ментаци и да няма никакъв възстановителен ефект все едно ,че съм без тях :)
П.С хахах няма наредби казах го ,за да не пишат хора които разбират колкото мен.:)

Димитър Михайлов без значение формата им само да има ефект от тях и да възстановяват :)

03.02.14
23:44

Примафорс са страшни от към качество, скъпички са и за последно като си взимах бяха неовкусени (ако това те притеснява). На прах ти излиза най-евтино при всички случаи.

Ако тренировките ти са двучасови, смятам че BCAA е по-добър избор от комплексните.

Дали са на капсули, таблетки, прах или друга форма, има значение единствено за портфейла. Повече можеш да прочетеш и в този блог пост.

Като продукти, аз лично най-често ползвам BCAA Blast, но съм много доволен и от Modern BCAA+ и Xtend.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.02.14 06:00.

04.02.14
10:20

Благодаря за отговорите ще ги разгледам всичките от тези ,които ми препоръчахте и ще си избера .:)

04.02.14
11:18

Като форма на приемане прахта е най-добрата по няколко причини - по-изчистени и по-изгодни.
Като продукт инстантните БЦАА на бълк са много добър избор.

И аз съм много доволна от Modern BCAA USP LABS, НО старата версия, която за жалост в момента не мога да намеря никъде

04.02.14
15:28

Аз също съм най-доволен от Bulk powders BCAА.

04.02.14
19:59

А да попитам в същата тема има ли добавки хубави и за защита на ставите ,защото знаете (Преди ми се случи в една гора един дядо ме видя бил завършил рехаблитация и го работил и разбирал и ,като ме видя как тренирам ми каза ,че след време ще рева от болки в ставите... аз разбира се не мисля толкова за напред ,защото не може да се правят сметки за много напред нищо не се знае в живота ... надявам се ,че ме разбрахте.) та знаете ли добавка за да се предпазя предварително за подсилване или укрепване в ставите :)

05.02.14
12:19

казано от Milko на 04.02.14, 19:59:

А да попитам в същата тема има ли добавки хубави и за защита на ставите ,защото знаете (Преди ми се случи в една гора един дядо ме видя бил завършил рехаблитация и го работил и разбирал и ,като ме видя как тренирам ми каза ,че след време ще рева от болки в ставите... аз разбира се не мисля толкова за напред ,защото не може да се правят сметки за много напред нищо не се знае в живота ... надявам се ,че ме разбрахте.) та знаете ли добавка за да се предпазя предварително за подсилване или укрепване в ставите :)

Съставките, които изграждат ставите са - глюкозамин, хондроитин, МСМ. Като допълнение може да добавиш рибено масло в завишени дози спрямо етикетите на продуктите.
Като продукти това са - Elastamine, Animal Flex, Osteo DW, Flex Freak и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1