04.02.14
15:14
Здравейте, останаха ми малко килограми за сваляне и се ориентирам към няколко бърнъра вече.
Останаха ми 20кг да сваля ... не ме плашат, ще ги сваля за 3-4 месеца, до сега що свалих, та сега ли ще ме спрат тези :)
Та да преминем към същинската част.
Пил съм последно преди 10-тина месеца (2-рия ми)OxyElite Pro - велик ефект!
После взех StimulantX ... гадене, отпадналост, нежелание за трениране даже и с треньора ми решихме да го запокитим към коша :)
После OxyElite - излязоха с новата си формула, която не смятам да опитвам, защото официално 1 съставка сменяли, а дефакто 0т 12 - 10 са сменени ... и от тук нататък решавам да гоня само големи марки, колкото и дебилско да ви прозвучи.
Сега съм решил за 3-4 месеца да накупувам бърнарите на един път, защото това което си избрах в България го няма ... нека споделя какво съм набелязал ...
http://pichost.name/images/2014/02/04/fhff.png
1. Jay Cutler Elite Series Pro Stim
2. B4 Fat Burner Pre-Training
3. BPI Sports, Nite-Burn
4. BPI Sports Stim Elite Diet——> х2 /има разлика в кутията на 2-та ... по съставки са идентични - каква е разликата според вас освен в кутията ?/
Или може бърнъра на Кътлър Елит Сериес да го оставя ... но идеята ми е, да комбинирам B4 и Nite-Burn в 1 месец за максимален ефект. Почивка 1 месец. После да изкарам един месец с най-бързо усвоимия бърнър на пазара (BPI Sports Stim Elite Diet) и като ударя целта ми от 80кг да мисля на къде вече.
Може ли някакъв съвет, относно избраните от мен продукти.
Като ги комбинирам с ниско въглехидратната диета и за местя няколко хранения с протеинче, най-вероятно Amix Nectar или в най-лошия случай Amix Fusion ... (избрани са тези протеини, защото са максимално изчистени от захари.)
Какво ще кажете за избраните продукти ?
Благодаря и успешна седмица на всички :)
Темата беше редактирана от Димо Върбанов на 04.02.14 15:24.
04.02.14
15:59
Вместо да се вманиачаваш толкова много по това кой месец коя добавка да си вземеш, вземи си направи един хубав хранителен режим с добър дефицит, добра тренировъчна програма + 3-4 пъти интервално кардио по 20 мин и не си давай парите за глупости. Ще потрошиш сумати пари за нещо, което можеш да постигнеш само с качествен режим. От тия бърнери за мен има смисъл само когато си стигнал до някакъв застой и не можеш да мръднеш кг надолу, а имаш да чистиш не кой знае колко -тогава ти е необходимо нещо, което да подпомогне процеса. Ама при теб случаят НЕ е този. Това е лично мое мнение,естествено, ти си решаваш как да харчиш парите си:) Успех
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 04.02.14 16:00.
04.02.14
19:36
Напълно подкрепям Адриана, тва си е чисто вманиачаване в добавки :D. Имам чувството, че си се побъркал от тия бърнъри, наистина... Вземи си един, пий си го като хората, намери си един хранителен режим в нета за сваляне и тренирай здраво, т’ва е 100 пъти по-ефективно от 20 бърнъра.
04.02.14
19:51
Явно не съм се изразил достатъчно добре в първия си пост!
Свалих известни килограми ... сега се свалят доста трудно и ми се правят на много разбиращи повечето като ми казват тези килограми не можеш да ги свалиш или ще ги сваляш 1 година ... дявол да го вземе, свалих до тук 55кг, като съм изпил 2 бърнъра ... протеина не го броя, защото за мен си е чиста манджичка ...
Това мисля, че е застой - ДА! ;) ... именно за това се обръщам към бърнър, не е вманиачаване ...
Какво означава “НАМЕРИ СИ ДИЕТА В НЕТА” ... е, хора, какго виждате нещо което е писано за 1 човек, да бъде 100% приложимо за всекки ... треньора ми, стане ли дума за режими, сяда и ми пише индивидуален! ...
Не съм взимал режим от чичо гугъл - няма да и да взема ;)
Застоя е на лице :)
Вманиачаване - Няма!
А относно казаното “Тренирай здраво” ... на мен ли го казвате ... аз знам за какво иде реч, само реших да попитам за мнения :)
Радвам се, че сте искрени, продължавайте да пишете :)
Мнението беше редактирано от Димо Върбанов на 05.02.14 02:30.
04.02.14
20:22
От колко време стоиш на сегашните си килограми, че наричаш състоянието си застой? Нещо промени ли в тренировката, яденето, режима, че тогава да мислиш за добавки ?
04.02.14
21:33
Ами от Септември дефакто, като ми прилоша, зави ми се свят и т.н. ... написахме нов режим и леко намалихме кардиото ... от 1 час на 15-20 минути. Сега чувствително нямам сила и на пътеката омеквам ... за това пак повтарям поглеждам към добавките!
Та да си дойдем на думата ... мнение за марките ако може ... някой да е поръчвал от “amazon” да изкаже мнение дали са точни.?
04.02.14
23:01
казано от Димо Върбанов на 04.02.14, 21:33:
Ами от Септември дефакто, като ми прилоша, зави ми се свят и т.н. ... написахме нов режим и леко намалихме кардиото ... от 1 час на 15-20 минути. Сега чувствително нямам сила и на пътеката омеквам ... за това пак повтарям поглеждам към добавките!
Та да си дойдем на думата ... мнение за марките ако може ... някой да е поръчвал от “amazon” да изкаже мнение дали са точни.?
Може ли да кажеш по колко калории приемаш в тренировъчен ден и как са разделени макрунутриентите Въглен/мазнини/белтъчини ?Не искам да ми казваш какво ядеш а просто в какви количества приемаш макрунутриентите ?И на колко год. си и височината ти как е и колко кг си в момента ?
Мнението беше редактирано от Master Admin на 04.02.14 23:01.
04.02.14
23:17
Не знам до колко ще успея да отговоря напълно, но ще се опитам!
Ям 7 пъти на ден (на 2 часа да го кажем по-конкретно). Калориите по мое смутрение са около 2500.
Ако към “въглен” мога да причисля, овесените ядки сутрин - те са 70гр
Мазнини имам 3 пъти в деня по 1 с.л. - зехтин /обяд/вечеря/2-ра вечеря/
Белтъчини имам 1 път яйца, 1 път протеин, 2 пъти извара, 3 пъти месо
На 17 години съм. Висок съм 1,80. Сега килограмите ми мърдат +/-5кг 95-100 ... но да кажем, като твърда цифра 100кг!
04.02.14
23:24
По твое смутрение - като гледам май не си си ги смятал, не знаеш от кое колко приемаш, в същото време твърдиш, че всичко с режима ти е ок и проблемът идва от друго. А според мен проблемът идва точно от режима ти :) И не вярвам добавките да го решат, иначе не съм пила нито едно от гореспоменатите неща, но старата формула на Окси елит Про все още може да се намери на някои места, така че след като си видял ефект от него, вземи си го пак.
04.02.14
23:35
Аз лично, където и да търся - старата формула я няма!
С него за 1 месец свалих 9кг и нещо ... не съм сядал да си смятам калориите, защото трньора мисли по режима, аз само изпълнявам и не му се меся. За случая в който говорих, като ми прилоша - в 10 вечерта му звъня и той диктува какво да правя, не знам дали има треньор като него, благодарен съм му и ще остана до гроб :)
05.02.14
00:35
Колегата ми прати режима си на ЛС.По мое ЛИЧНО мнение като човек свалил над 35 кг съвсем сам единствено със 1 път прием на йохембиин и кофеин.По режима му може да се наложат ДОСТА корекции.Има доста неща който не са на място за човек който иска да сваля СПОРЕД МЕН.Ако аз бях на мястото на неговия треньор щях да подходя по друг начин.И колегата не ми написа в НЕ тренировъчен ден какво яде което е много важно.Нито знаем как тренира /съркоплазмена или миофибрилна хиперторофия е акцента на тренировката му/ колко пъти седмично прави кардио на какъв уред и по колко време с какво темпо .Като цяло 100000% си залагам главата ,че може да свали още един 15 кг БЕЗ каквито и да било добавки !
По-здрави !
05.02.14
00:55
Тренирам по обичайната програма ...
гърди + бицепс + кардио 14 мин.
крака
кардио на гладно (15 минути)
рамо + трицепс + кардио 14 мин.
гръб + трапец + корем + кардио 14 мин.
почивка
Има въглехидрат, който е малко, но все пак има и се сваля трудно като има. Това ям в тренировъчен и нетренировъчен ден.
Това с въглехидрата е вкарано, защото като ми прилоша, после ми се виеше свят и тогава вкарахме въглехидрат в яденето, за да ме държи на някакво ниво.
Проблема ми е, че малко да се отпусна и пак литват килограмите нагоре ... по празниците, не тренирах на 100%, отпуснах се леко и за 16 дни съм качил 15кг ... странно нали ... за 1 седмица се свалиха, но явно задържам доста излишна вода :/
05.02.14
01:10
казано от Димо Върбанов на 05.02.14, 00:55:
Тренирам по обичайната програма ...
гърди + бицепс + кардио 14 мин.
крака
рамо + трицепс + кардио 14 мин.
гръб + трапец + корем + кардио 14 мин.
почивкаИма въглехидрат, който е малко, но все пак има и се сваля трудно като има. Това ям в тренировъчен и нетренировъчен ден.
Това с въглехидрата е вкарано, защото като ми прилоша, после ми се виеше свят и тогава вкарахме въглехидрат в яденето, за да ме държи на някакво ниво.
Проблема ми е, че малко да се отпусна и пак литват килограмите нагоре ... по празниците, не тренирах на 100%, отпуснах се леко и за 16 дни съм качил 15кг ... странно нали ... за 1 седмица се свалиха, но явно задържам доста излишна вода :/
Силно те съветвам да се насочиш бързо към нов треньор.Нищо лично.
05.02.14
01:26
Пич, не знам дали малко не ни взимаш за мезе. Качваш 15кг за 2 седмици горе долу и ги сваляш за една седмица. И твърдиш, че това е вода??? Ти ако задържиш 5кг вода ще изглеждаш като БАЛОН (ама буквално балон), а какво да говорим за 15кг. Хайде бъди сериозен и не мисли, че тук ядем домати с колците.
05.02.14
01:33
Това, сега е с цел задържане на килограмите, защото от 150 - на 100 като слязох - кожата нещо не ме вдъхноява бъдещето и без нож :/ Кожата учудващо за мен с тази диетка, с цел задържане тръгна да се прибира!
Сега на 15-ти като ми започне 10-тия месец от 2-рата година сигурно ще има нов режим и пак сваляне. Това допитване за добавките го пуснах, за да знам като говоря с треньора какво да споделя, че смятам да взема ... да не стане нещо от сорта на ... Тренер, дай да пия, ама не знам какво искам да пия :D
Нов режим, ще има ... след 10-тина дни.
Но запитването ми имаше за цел да изкажете мнение - тези бърнари добри ли са? ... имате ли впечатления относно коректноста на тези от amazon сайта ? ... какво ще кажете - да вземам ли изобщо някой от тях или само на новата диета да остана ?
До предния пост от колегата: дявол ме взел, братле ... няма защо да лъжа, нямам идея дали е вода, храна и незнам си какво ... 15 кила, вечерта на нова година (след яденето разбира се) бяха на лице след 1 седмица ги нямаше УБИЙ МЕ нямам идея какво стана!
Мнението беше редактирано от Димо Върбанов на 05.02.14 01:35.
05.02.14
13:18
Моля те, ще бъдеш ли така добър да споделиш хранителния си режим, мисля че не само на мен ще бъде интересно да го видя :) Тогава ще можем да ти отговорим дали имаш нужда от нов режим или от добавки.. но според мен ще е първото и ще си спестиш пари, които можеш да дадеш за по-смислени неща
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 05.02.14 13:19.
05.02.14
15:19
Благодаря за мнението, значи според теб - няма смисъл от добавките!
На кратко: Режима ми включва 7-8 хранения ... белтъчини в стабилни количества ... месо в нормални количества .... салати - много ... по малко зехтин ... 2 приема на въглехидрати ... и т.н.
Та за мнението относно марката на добавките какво ще кажете ?!
Като цяло BPI и серията на Джей Кътлър са най-ужасните марки в момента и нямам представа защо си се насочил към тях....
06.02.14
14:32
казано от Димо Върбанов на 05.02.14, 15:19:
Благодаря за мнението, значи според теб - няма смисъл от добавките!
На кратко: Режима ми включва 7-8 хранения ... белтъчини в стабилни количества ... месо в нормални количества .... салати - много ... по малко зехтин ... 2 приема на въглехидрати ... и т.н.Та за мнението относно марката на добавките какво ще кажете ?!
Бъркаш много ако спазваш този режим който ми прати на ЛС имаш точно 8 хранения /което не нужно/ и от тези 8 хранения имаш 6 хранения с присъствието на въглен ! Явно ти не познаваш кое са мазнини кое са въглен кое е протеин.... :) И лошото е ,че в по-голямата част /айде да кажем половината/ от приема ти въглехидрат е от БЪРЗ въглехидрат което също е грешка ... ядеш на ден по 3-4 лажици МЕД + 2 ябълки + 60 овес ,60 ориз и 180 гр картофи .Мед-а е крайно излишен ама крайно и ябълките също.... другото е ОК .+ другото което е приемаш излишно МНОГО протеин имаш 600 гр месо+ 12 белтъка + 1 желтък+500гр извара+доза протеин + консерва риба ,към 90 гр орехи който има известно количество растителен протеин и мазнини /който са доста калорични като се сметне ,че имаш и няколко лъжици зехтин...
Като цяло не искам да на влизам в подробности но ИМА МНОГО ГРУБИ грешки по режима и тренировките ти.В по-горен пост те посъветвах да си смениш треньора и все още заставам зад това мое мнение!
Мнението беше редактирано от Master Admin на 06.02.14 14:34.
12.02.14
19:37
Мислих, мислих и накрая не издържах уважаеми приятели - и поръчката е факт :P :)
И честит рожден ден на моя треньор :)
Ново хранене, нова тренировка ... всичко е готово :)
Ще загрея 1 месец само на режими и на 2-рия месец ще започна Бърнарите, чакам си от USA до 15 дни да дойдат.
Мнението беше редактирано от Димо Върбанов на 12.02.14 19:57.
12.02.14
19:49
А сега за добавките - каквато ми бе идеята отначало като пусках темата още ...
ProStim - ще го пия първи, за Cutler продуктите се носи славата им, че са велики и дефакто са най-доброто, изцедено от формулите на BPI и Musitech :)
2-та бърнъра B4 + Night Burn - какво ще кажете, да ги използвам едновременно в един месец за максимален резултат ?
2-та бърнъра Stim-Elite - според вас да ги изпия ли един след друг без почивка ... и имате ли някаква идея единия (90гр) за колко време ще стигне ?
Мнението беше редактирано от Димо Върбанов на 12.02.14 19:55.
Искам да те поздравя за резултата и от това, че си нахъсан. Обаче малко по-лекичко го раздавай с тези бърнери. Съставките им се препокриват и най-вече този кофеин незнам как ще ти се отрази. Тези марки са посредствени, нищо специално и уникално нямат освен рекламните им трикове. Далеч си от истината за тях. Фет бърнерите се приемат циклично - 30 дни приемаш 30 дни почиваш примерно. Има бърнери, които препоръчителния им прием е 1-2-3 пъти дневно обърни внимание и на това. Stim Elite се приема 1 път дневно - сутрин когато станеш на празен стомах (т.е. да не си ял) и стига за 30 дни. Pro steam се приема 2 пъти дневно - сутрин и следобяд по 1 таблетка отново на празен стомах. Хората се опитват да ти помогнат особено Master Admin обаче ти не приемаш. Има случаи когато един човек от форум би ти помогнал много повече от един известен диетолог/инструктор или там каквато титла си има. Наскоро станахме свидетели на един “уникален режим” който беше пазен в тайна на стойност 70лв :D. Общо взето прекалено много неща си наблъскал, което е безсмислено и едва ли някой ще удобри такава комбинация. При поръчка от Амазон и по-точно от САЩ имай на впредвид, че нещата ще попаднат на митницата.
Все едно да си купя 4 вида протеин и да очаквам да стана още по-голяма машина :D (makeup)
По-добър ефект бих видял от - Alcar, Green tea extract, Yohimbine HCL, Caffeine.
Олеле много дълъг коментар дори незнам как и какво написах (rofl)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 13.02.14 02:34.