Diablo II

04.02.14
17:06

Здравейте пичове.
Чудех се дали има някой, който е цъкал тази игричка преди?
А още повече се чудя, дали някой я има оригинална, но не я играе от много време и дали би споделил 2-та CD Key-a с мен, защото тези последни дни на сесията, когато няма вече изпити ме налегна страхотна носталгия... Може би съм прекарал 4-5 години от детството си играейки я и сега ми се прииска пак да поцъкам няколко седмици в Европата.

Предлагам почерпка  разбира се.

Защо не си намериш CD key в нета?

04.02.14
17:59

Намерих колега, но за повечето сайтове се твърди, че мамят, а и се иска PayPal, който нямам.

Ти искаш в Battlenet да играеш ли? Аз мислех, че говориш за някой пиратски като Headoff (който май не работи от бая време)

05.02.14
01:58

Редовно си купувам игри от такива сайтове и досега не са ме измамили. Ако си такъв фен и те кефи - купи си я, има я за 6.4 евро в kinguin.net.
Може и без paypal (макар че лесно можеш да си направиш акаунт), става и директно с кредитна (дебитна) карта (например Visa).

Брех... коооолко време съм инвестирал в туй игралО - не е истина! :)
Още пазя един звероподобен варварин...

Пешо, потърси я по магазините за игри. Преди няколко години си взех оригинален Expansion set за под 10 лева...

05.02.14
12:23

казано от Кольо Пияндето на 05.02.14, 11:48:

Брех... коооолко време съм инвестирал в туй игралО - не е истина! :)
Още пазя един звероподобен варварин...

Оооо, и моите си седят...92-93 ниво, крафтнати дрехи - само като кихнат и “лошите” мрат :D. Един-два пъти годишно ги раздвижвам, колкото да им изтупам прахта :D…Любима игричка :)

Мнението беше редактирано от Петър на 05.02.14 12:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1