Закуска с яйца, овесени ядки, кашкавал, гъби и филе

03.02.14
22:42

Значи искам само да попитам дали тази закуска “става”?
Така аз съм много начинаещ и целта ми е да си набавя муслулна маса с качване на възможно най-МАЛКО излишни мазнини.
Та закуската ми я приготвям така - разбърквам 2 яийа след това слагам овесени ядки докато не заприлича на каша, през това време съм сложил в тигана да се пържат гъбите. Така след това слагам яйцата с овеса, разбърквам, слагам кашкавала и филето. И се получават един вид бъркани яйца с “гореизброените”. Рецептата я видях от youtube. И отначалото си помислих, че ще е много гадно на вкус, но се оказа, че е много много вкусно.

180висок
тежа 65кг. Ако това има значение в конкретното запитване.

Темата беше редактирана от НЕМОЖАЧ на 05.02.14 16:44.

05.02.14
09:34

възможно най-много излишни мазнини ?

05.02.14
11:06

Пет вида белтъчини в едно ядене? Определено не си фен на разделното хранене. :D

05.02.14
16:39

казано от Debel Lebed на 05.02.14, 11:06:

Пет вида белтъчини в едно ядене? Определено не си фен на разделното хранене. :D

Като ти гледам шкембето на тебе ти определено разбираш за какво става въпрос! :D Дебеланко

Мнението беше редактирано от НЕМОЖАЧ на 05.02.14 17:33.

05.02.14
16:45

казано от Cvetan Petrov на 05.02.14, 09:34:

възможно най-много излишни мазнини ?

Най-МАЛКО* объркал съм се... И ако наистина тази закуска не е добре, може ли да ми препоръчате някоя?

Мнението беше редактирано от НЕМОЖАЧ на 05.02.14 17:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1