Какво ви е мнението за тези продукти

05.02.14
21:04

Здравейте,

От доста време тренирам в залата и най-накрая реших да взема някакви добавки за по-големи резултати. Целта ми е да кача няколко кг мускулна маса и да повиша интензитета на тренировките. На 24 години съм, 189 см, 90 кг.

Та решил съм да взема следните продукти:
1) Преди тренировка следния Pre-workout продукт за който изчетох доста позитивни мнения: Jack3d Advanced
2) Също така преди тренировка 2 таблетки от следните аминокиселини: BCAA HARDCORE na Chain Nutriotion. Опитах се да прочета кой продукт да взема, и този ми сте стори доста добър според това което прочетох. Някой ако има мнение ще се радвам да сподели.
3) И за след тренировка Whey Protein + 1 банан

Разбира се през другото време на деня съм заложил на храна която се надявам също ще играе важна роля в процеса на качване.

Мерси предварително за вашите мнения :)

Изборът на предтренировъчен продукт е относително много индивидуален. Всеки продукт от този клас може да има различна ефективност при различните хора. Сам по себе си предтренировъчният продукт няма да ти донесе повече мускули.

За да очакваш ефективност от ВСАА ти трябва прием над 12-15 g дневно.

Бананът след тренировка не ти помага с нищо.

Протеинът след тренировка ти е напълно излишен, ако храната ти за деня е достатъчно добра и можеш да се храниш до около 1 час след приключване на натоварването.

06.02.14
12:55

Напълно съм съгласен с Кольо. Единствено предтренировъчния продукт е добра инвестиция, но гледай да е с повече азотни съставки отколкото енергетици. Например - MP Assault, Bulk Complete Pre-Workout, Dymatize, Animal Pump.

08.02.14
05:31

казано от Кольо Пияндето на 05.02.14, 22:39:

Бананът след тренировка не ти помага с нищо.

Протеинът след тренировка ти е напълно излишен, ако храната ти за деня е достатъчно добра и можеш да се храниш до около 1 час след приключване на натоварването.

Бананът след тренировка,няма да му навреди.Нека си го взема.
А протеина веднага след тренировка пак според мен е задължителен.
Първо защото в този половин час непосредственно след тренировка,не всеки има апетит да седне на масата и да почне с манджите.Протеина е точно за случая-това иска организма,нещо малко, концентрирано и пивко.
А и не всяко българче може да си позволи всеки път след тренировка пълноценно хранене.На мен например половин пиле или 300 грама месо с малко ориз ми стига,но пилето ми е 7.99 бройката в грила до нас,което ще рече ,че само 4 лева отиват за него.Колко пъти в месеца ще мога да си го позволя това упражнение ? Да не говоря,че ако искам 300 грама телешко са ми също 4 лева ?
Точно затова е протеина.
Аз когато съм в силова фаза,вземам една доза непосредственно след тренировка,и след около час време,като се поохлади малко двигателя сядам да ям каквото има в къщи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1