Animal Cuts + Carnitine

19.01.14
17:43

Добър ден приятели, бих искал да ви попитам относно тези 2 продукта. Целта ми е да свалям излишните мазнини които съм натрупал (не са малко) та съм се спрял на тези 2 продукта. Въпроса ми е дали мога да ги комбинирам и 2те в 1 цикъл ? Чувал съм че е добра комбинация и реших да се допитам до по-компетентно мнение.
Също така , ако смятате че има по добри бърнъри от този , го напишете :)

Продукти :
1) Animal Cuts 42 packs
2) ON L-carnitine shot (прочетох, че се пие по половин шише преди тренировка , така че  ще си взема първоначално 10)

20 години , почти 2 години стаж , 184 см, 91 кг

Темата беше редактирана от georgi dimitrov на 19.01.14 17:46.

За Анимал Кътс- лично аз останах доволна, изпих 2 опаковки миналото лято, НО спазвах стриктен режим и тренирах 6 пъти  в седмицата. Ако нямаш хубав режим, който да спазваш, не очаквай чудеса, то това важи за всички фет бърнери, не само за този. Относно л-карнитина - не съм го пила, но аз избягвам да пия неща с излишно добавена захар. В този видях,че има подсладител.

19.01.14
22:09

казано от Adriana Dacheva на 19.01.14, 20:01:

За Анимал Кътс- лично аз останах доволна, изпих 2 опаковки миналото лято, НО спазвах стриктен режим и тренирах 6 пъти  в седмицата. Ако нямаш хубав режим, който да спазваш, не очаквай чудеса, то това важи за всички фет бърнери, не само за този. Относно л-карнитина - не съм го пила, но аз избягвам да пия неща с излишно добавена захар. В този видях,че има подсладител.

Благодаря за бързия отговор Адриана :) , ще я пробвам комбинацията пък ще видя до къде ще го докарам.

05.02.14
15:53

Извинявам се, че ползвам темата ти колега но не виждам смисъл да пускам нова. Искам и аз да направя едно запитване. От 4 месеца тренирам и чистя с режим на храненето+кардио+силови тренировки. До момента съм свалил 10кг. което мен ми харесва, но искам да сваля още 10кг. Мазнини имам в изобилие и искам да изчистя подкожните мазнини. Мисълта ми е да комбинирам анимал кътс + карнилайн на амикс от който останах доволен. Според вас сега ли е подходящо или да изчакам още малко да се постопли времето? Или това няма никакво значение? Не съм ползвал до момента бърнари. Благодаря предварително!

Единствено, ако предпочиташ да тичаш навън, има логика да изчакаш да се стопли малко, за да си правиш кардиото. Иначе няма значение за бърнера дали го пиеш зима или лято, ако си спазваш режим и тренираш:)

05.02.14
18:13

Извинявам се на колегата че се намесвам в темата му но Animal vs Pure Black Fire кое е по-добро от към съставки и количества ?!

06.02.14
13:18

Animal Cuts e по-комплексен и по-балансиран продукт от двата. При Black Fire се разчита главно на стимулиращия ефект на продукта, докато при Cuts-a има диуретичен комплекс, анти-кортизол комплекс, комплекс за щитовидната жлеза и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1