06.02.14
13:03
Момче на 17 години 79 кг съм,179 сантиметра.От малък си тренирам бойни изкуства но преди 2 години бях спрял и напълнях много станах 100 кг. още същото лятото за 2 месеца свалих 20 кг и остана отпусната кожа в областа на корема,искам ако може някой да даде някакви съвети да я свия защото вече от 2 години тренирам всеки ден сериозно,коремни преси,кардио много какво ли не и не става.
P.S. объркал съм раздела за темата ми (sweat) как да го преместя или нещо подобно :D
Темата беше редактирана от Georgi ivanov на 06.02.14 13:24.
06.02.14
13:36
Не можеш да я преместиш... мисля, че в този раздел е сравнително на място.
Не е ясно как тренираш, не е ясно как се храниш... а тези неща имат отношение към твоя случай.
06.02.14
22:46
8:00 кисело мляко с овесени ядки
10:00 ябълка
12:00 пил. филе с 1 домат :D
3:00 от БИЛЛА си взимам ориз или печени картофи
7:00 ми е тренировката (всеки ден си ходя на тренировка в залата и отделно ходя на лостове понякога,а на тренировка правим бягане задължително,бием по чувалите в въздуха разни удари с ръце и крака и почти всеки път коремни преси лицеви опори и т.н.)
След тренировка ям 2 банана или пак пил.филе
Не знам защо но огладнявам много бурзо на 2 3 часа каквото и да ям и огладнявам :D
Мнението беше редактирано от Georgi ivanov на 06.02.14 22:47.
07.02.14
15:01
Според мен ако смениш биенето по чували с тежки базови упражнения с тежести ще имаш положителни резултати, въглехидратите е хубаво да се поемат в по голямата си част сутрин и после кривата постепенно да спада, това с оглед че задържаш мазнини в коремната област. Коремните преси нямат отношение към мазнините също. Разбира се съществуват доста теории и стратегии за хранене, но явно трябва да промениш нещо в твоята щом не си доволен от резултата.
07.02.14
16:59
Също така пия много малко вода,което знам че не е добре
14.02.14
22:46
Ами опитай едновременно с допълнително сваляне на мазнините и покачване на мускулна маса.
Също така с търпение, поне няколко месеца. Кожата е еластична, но не като гума и не се прибира отведнъж.
Но има и лоша новина - има вероятност въпреки всички усилия част от висналото да си остане виснало и да се наложи операция.