06.02.14
20:55
Здравейте! Не успях да намеря подобна тема, а по-скоро отделни теми за конкретни места.
Наскоро се преместих от Студентски град на Петте кьошета и не успявам да си намеря подходяща зала за тренировка. Определено залите са поне 2 пъти по-скъпи от Студентски град, което ми идва в повече. Исках да се посъветвам с вас дали някъде около СУ или Петте кьошета има фитнес зала с нормални условия и нормални цени (70 лв на месец за карта ми идва в повече, бих ги дала по-скоро за 2 месеца).
Другото , което исках да попитам е, понеже не намерих такава информация в интернет - Вярно ли е, че в стадион Васил Левски има различни спортни занимания за жени - например тае бо, аеробика, пилатес? Къде мога да намеря информация кога се провеждат тренировките?
Благодаря ви предварително, дами! Мисля, че ще бъде полезно и на останалите за информираност и споделяне на впечатления :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.14 08:29.
Не съм дама, но пък живея на това място от 43 години :) Спартак ти е близо и ако си вземеш карта за 6 месеца, ще ти струва 300 лв. ако не се лъжа. Там има 2 зали, може да провериш коя е по-изгодна. Иначе около 5те кьошета няма зали. Фитнес Белиз е сравнително близо, до мола на Стамболийски, но не помня цените какви са. Май не бяха високи, но е под земята.
Мнението беше редактирано от Anthony на 06.02.14 22:10.
06.02.14
22:16
В националния стадион има зали за всякакви неща, кик-бокс, тае бо, пилатес, спортни и народни танци, карате, аеробика, зумба и каквото се сетиш. Влиза се по стъблите, които са до главния вход, минаваш покрай пазача и после влизаш във вратата отдясно. Минаваш през един фитнес, преди беше Боевски, сега се казва Stadium, (но няма да ти харесат цените, на година беше 3 бона май, скоро не съм ходил) и се качваш по стълбите, които се падат право пред теб, там са залите за съответните занимания. Цени не мога да ти кажа, само знам 100%, че каратето е безплатно.
08.02.14
22:09
На “Раковски” фитнеса е на 15 мин с трамвай 7 (или 1) слиза се на бул.България с 7цата или пазара “Иван Вазов” с 1цата
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 08.02.14 22:14.