става ли тази програма?

13.11.05
14:02

искам да попитам дали е хубава тази програма или трябва да се направят някои промени

1ден
гръб,бицепс
2ден
рамо,крака
3 ден
почивка
4ден
трапец,бицепс,корем
5ден,
гърди,трицепс
6ден
почивка

ако може да ми напишите някоя по хубава ако тази не става.благодаря предварително

13.11.05
14:14

2 пъти в седмицата бицепс ? :shock: Я си кажи стажа, мерките и кажи на коя мускулна група искаш да наблегнеш.. За сега според мен програмата е добра с изкл. на 4. ден , които можеш да пропуснеш , при което трапеца отива при рамото или гърба, бицепса го правиш веднъж , а корема можеш да включиш дори 3 пъти в седмицата..

13.11.05
15:55

Не  :!:

13.11.05
18:53

на мен не ми харесва :!:  :wink:
по добре тренирай така:
ПОНЕДЕЛНИК-гръб/трицепс
ВТОРНИК-почивка
СРЯДА-гърди/бицепс
ЧЕТВЪРТЪК-почивка
ПЕТЪК-рамо крака

неделя и събота почивка :wink:

BR

20.12.05
20:47

[quote author=“bolkers”]на мен не ми харесва :!:  :wink:
по добре тренирай така:
ПОНЕДЕЛНИК-гръб/трицепс
ВТОРНИК-почивка
СРЯДА-гърди/бицепс
ЧЕТВЪРТЪК-почивка
ПЕТЪК-рамо крака

неделя и събота почивка :wink:

bolkers според мен е по-добре да си прави гърба с бицепса,защото като прави гръб му влиза бизепс,а с гърдите трицепса,защото като прави гърди му влиза освем рамо и трицепс  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1