07.02.14
12:55
От доста време обмислям да си водя дневник и днес действах.
През последните месеци качих доста килограми защото спрях да тренирам а и увеличих яденето незнайно защо. Не мога да кажа, че съм привърженик на сладкото или пърженото така, че лесно ще се откажа от тях, но проблема е там, че не мога да се храня без хляб. Не го ям в големи количества мога и с половин филийка, но във всички хранителни режими не се препоръчва.
От днес започнах да тичам по 30-40мин на ден също мисля да го комбинирам с фитнес, но знам, че без правилно хранене не става, а и не мога да намеря подходящ режим за мен тъй като нямам възможност да закусвам вкъщи.
Ако някой има препоръка ще му бъда много благодарна.
07.02.14
21:01
Сподели как се храни днес:)
07.02.14
21:26
Ами днес закусних с 2 ябълки след това на обяд печени картофи и на вечеря супа от спанак. Опитах да изключа сладкото и да намаля хляба до половин препечена филия пълнозърнест хляб. Освен това тичах на стадиона за около 40мин.
Тука и едно нормално хранене няма. Никакъв протеин, никакви мазнини... не че има нещо лошо в плодовете, спанака и картофите, но е ще е добре да ги използваш като гарнитура към основното хранене, а не само тях да ядеш. Успех
казано от Ани Драгомирова на 07.02.14, 12:55:
Не си задала въпрос, няма как да ти се отговори.
07.02.14
21:33
Знам, че е така и по принцип ям повече просто съм малко болна и нямам кой знае какъв апетит. Днес прочетох много статии в сайта, но проблемът ми с протеините е, че ям само пилешко месо, не обичам риба и доста от млечните продукти.
07.02.14
21:35
казано от Маргарита Манева на 07.02.14, 21:32:
казано от Ани Драгомирова на 07.02.14, 12:55:
Не си задала въпрос, няма как да ти се отговори.
Имам в предвид някой да ми препоръча хранителен режим за сваляне на килограми.
07.02.14
21:36
Ами то и пиле няма като гледам :) Главно въглехидрати. Малко калории. Така НЕ се отслабва. Мазнини - никакви. Яж яйца, сурови ядки - хем има протеин, хем мазнини..което липсва като цяло при теб. Ако не ядеш месо, има и други източници на протеин - елда, киноа.. и ред други - погледни в дневниците на дамите, които не консумират месо.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.02.14 21:37.
07.02.14
21:40
Благодаря за съвета. Можете ли да ми предложите някакви стягащи упражнения за начинаещи, за да ги комбинирам с тичането.
07.02.14
21:43
казано от Ани Драгомирова на 07.02.14, 21:40:
Благодаря за съвета. Можете ли да ми предложите някакви стягащи упражнения за начинаещи, за да ги комбинирам с тичането.
Програма за фитнес или за домашни условия? Погледни сайта на Руми Илиева, мисля, че има упражнения, които биха ти свършили работа и могат да се правят в домашни условия, напиши в гоогле и ще ти излезне :)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.02.14 21:45.
07.02.14
21:46
програма за фитнес
07.02.14
21:57
Прегледах набързо сайта на Руми Илиева и веднага намерих подходяща програма мерси много
07.02.14
22:16
Желая ти успех! Аз правя тренировките на Руми Илиева и съм много доволна. Ако искаш разгледай този канал http://www.youtube.com/user/blogilates :) Старай се да приемаш повече протеини и мазнини, в днешното ти меню направо си ги забравила някъде. Опитай поне едно от храненията ти да съдържа протеин. Както споменаха по-горе, яйцата и ядките са идеален пример.
07.02.14
22:32
Благодаря за съвета :)
08.02.14
19:55
Днешното меню беше :
Закуска: 1 зелена ябълка, билков чай без захар
Втора закуска: бисквити Белвита
Обяд: 100гр варено пилешко месо, зелева салата и малко пушено топено сирене
Вечеря: омлет от 2 яйца с шунка