07.02.14
19:24
Здравейте!
Знам,че има много подобни теми,но просто не мога да намеря конкретен отговор за интересуващото ме.
От близо месец тренирам усилено и има резултат(кг не съм свалила,но определено краката ми са по-стегнати).Висока съм 172 и тежа 62 килограма(има какво да се сваля :) ).Но прасците ми са огромни(премерих ги- 42см и са по-скоро мускули,отколкото мазнини).Чудя се дали ще “нарастнат” още или само ще се стегнат от кардио и силови упражнения. Четох доста теми,съветвах се и с познати,но някои казват,че ще се увеличат,а други да не се притеснявам,че само ще се оформят. Трябва ли да продължавам да тренирам по този начин и какво да предприема ? Примирила съм се,че са огромни, но ако може по някакъв начин да ги оформя без да нарастват ще е добре.:)Благодаря предварително! :)))
Темата беше редактирана от Antonia Georgieva на 07.02.14 19:53.
07.02.14
19:40
Може ли да качиш снимка на мускОлестите ти прасци?
07.02.14
20:43
казано от Adriana Dacheva на 07.02.14, 19:40:
Мускулeстите СИ прасци, щом ще се правим на интелигентни. :D
07.02.14
20:47
казано от Warrior на 07.02.14, 20:43:
Не се прави на много интелигентен, когато не си достатъчно компетентен. Ти = “твоите прасци”. Как казваш на някой - очите ТИ или очите СИ са много красиви ?
2 л. твой твоят/твоя твоя твоята твое твоето твои твоите ти
П.С завършвам 4 курс българска филология - моля те, не ме учи на правописни норми ОСОБЕНО когато не си наясно с тях.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.02.14 20:51.
07.02.14
21:11
казано от Adriana Dacheva на 07.02.14, 20:47:
казано от Warrior на 07.02.14, 20:43:
Не се прави на много интелигентен, когато не си достатъчно компетентен. Ти = “твоите прасци”. Как казваш на някой - очите ТИ или очите СИ са много красиви ?
2 л. твой твоят/твоя твоя твоята твое твоето твои твоите ти
П.С завършвам 4 курс българска филология - моля те, не ме учи на правописни норми ОСОБЕНО когато не си наясно с тях.
Без бой, мусколче. :D
07.02.14
21:33
Смятам, че коментарите, които не са по темата, вече са излишни - достатъчно спамихме. Чакаме снимка.
08.02.14
17:13
Превзета шматка.
Няма да ти стане нищо на прасците, не се безспокой. Шансът да станат големи е доста малък, тъй като попринцип прасеца си е мускул инат и трудно расте, а още повече, че си момиче, а при момичетата е доста, доста трудно качването на мускулна маса, където и да било. Това е така, защото имате ниски нива на тестостерон, а той играе огромна роля при изграждането на мускула.
Интересна тема-ще я следя.От всичко в себе си,най-много харесвам краката си /и не само аз/.Почнах фитнес,за да сваля едно коремче,да стегна дупето,което почна леко да се привлича от земята,но ако с тежестите и кардиото на пътеката,ще си обезобразя баджаците,направо ще си легна пред телевизора.Имам си едно хубаво нещо и ако и то си замина.....ужас!