08.02.14
00:55
Здравейте на 18г. съм 180см 76кг. Тренирам фитнес от 2 месеца след като бях спрял за 1 година преди това съм тренирал от 15 до близо 17г. без никакви добавки и т.н. чисто само с ядене, сега започнах пак да тренирам и целта ми е да кача 7-8кг. до юли месец намерил съм си програма спазвам хранителен режим (минимум 500гр. пилешко месо 5 яйца ориз картофи 1л. прясно млядо на ден) и за сега съм качил 3кг. Обаче много хора ме посъветваха да си взема и хранителни добавки, понеже до сега не съм взимал, чел съм само по форумите и т.н. и се спрях на това: “PROMO STACK Animal Pump / Universal Beef Aminos 400 за 116лв.
Та въпроса ми е какво мислите заслужава ли си парите, финансово не ме натоварва, но все пак като давам пари дали ще има някакъв ефект, защото съм малко скиптично настроен към хранителните добавки, не защото може да ми навредят на здравето а защото не знам дали имат ефект или всичко е с цел да напишат че, едва ли не са неразделна част от фитнеса колкото да ти вземат парите? И не на последно място към правилните препарати ли съм се насочил за покачване на тегло?
Темата беше редактирана от Georgi Georgiev на 08.02.14 01:10.
Според мен за тези пари можеш да си вземеш един хубав протеин. От него за сега повече ползи можеш да извлечеш.
08.02.14
22:05
А, ако си взема Animal Pump и Syntha 6 na BSN дали ще е добра комбинация?