08.02.14
23:02
Здравейте, от скоро се запалих по фитнеса и в момента си изграждам навици и се опитвам да си съставя правилна диета.
Диетата ми е следната :
Закуска (1 час след сутрешно кардио) : 350 гр. прясно мляко със 100 грама мюсли, 1 с.л. мед и 2 белтъка
2 часа след закуската хапвам 1 банан и понякога ч портокал също
1 час след това 200 гр. пилешко месо (най-често от филе) + зелена салата
2.5 часа след това 100 гр. пилешко месо + зелена салата + 100 гр. сурови ядки (бадеми,лешници,кашу,фъстъци)
2 часа след това тренирам, след тренировката изяждам около 65 гр. въглехидрати (ориз,оризовки,картофи) 20 минути след това изяждам 400 гр, кисело мляко + 1 белтък + 100 гр месо
И за вечеря (3 часа по-късно) хапвам 100-150 гр. месо + зелена салата + 100 гр извара + 1 белтък.
Мисля да ям още 1 път въглехидрати, тъй като калориите май не ми стигат заради кардиото. Проблема е, че може би няма да мога да се справя с още едно хранене освен ако не е съставено от “лека” храна.
П.С. За 2 месеца теглото ми не се е променило.
П.С. 2 : След като прочетох няколко статии установих, че съм ендоморф и умишлено избягвам въглехидратите т.е. все още мисля, че няма да ми се отрази добре балансирана диета, а по-скоро трябва да приемам по-малко въглехидрати.
Ще съм много благодарен ако получа мнения и препоръки :)
Темата беше редактирана от Атанас Деянов на 08.02.14 23:17.
09.02.14
00:25
Нямаш никакви мазнини в менюто освен от ядките. Не махай жълтъците
09.02.14
14:06
Понякога ги ям. Опитах и риба, но е отвратителна (няма вкус на риба) :) . Благодаря за съвета ще започна да ям и жълтъците поне вкусовите им качества ми допадат.