15.01.14
22:27
Здравейте! Спортувам активно (6-7 дни седмично) от 1 месец насам предимно във фитнеса. До преди това не съм била особено активна.
Та последният месец цикъла ми беше много по-слаб и кратък. Възможно ли е тежките тренировки да са го предизвикали?
П.С. След една доста тежка тренировка се намали значително!
Извинявам се, ако има такава тема или въпроса ми ви се струва доста глупав, но не успях да намеря нищо подобно в чичо Гугъл :)
Благодаря, предварително! :)))
По-интересно е как се храниш...
Мнението беше редактирано от Anthony на 16.01.14 00:04.
16.01.14
11:48
6-7 тренировки,след 1 месец във фитнеса ? Прекалено е 3 тренировки са повече от достатъчни!!! Те професионалистите тренират 5 пъти седмично ти тренираш 7 ?
Само дето има разлика между тренировка и тренировка...Да не говорим че в случая храненето е по-важно.
16.01.14
16:21
Ами преди това си хапвах всичко...
Под тренирам имам в предвид - 4 дни силови и 3 дни кардио. Започнах да ям здравословно - салати, паржоли, извара и т.н. ( знаете за какво говоря)
И се чудя дали тази рязка промяна не е довела до това. Дали има за какво да се притеснявам въобще...
16.01.14
16:44
Ако не приемаш никакви мазнини, това може да ти разбута хормоните и да доведе до проблеми с меснтруацията. Отделно е възможно от рязката промяна на активността ти - от никакво движение, на 7 пъти седмично тренировки, организмът ти да се е стресирал и това да е неговият отговор:)
16.01.14
17:18
Благодаря много за отговора... :)