Въпрос,свързан с кардиото и отслабването

09.02.14
21:15

Здравейте,много ще се радвам,някой,който разбира-като вас,да ми помогне,защото не знам дали това,което правя е правилно. Имам за цел да сваля 15 килограма,искам да ви попитам следните неща:
1. 7 месеца добър период ли е за сваляне на толкова килограми и възможно ли е свалянето им?
2. Ходя 3 пъти седмично на фитнес и следвам програмата за цялостно стягане и отслабване за жени на Лазар Ангелов ,но ме интересува правилно ли ще е освен 3-те пъти фитнес,които ВКЛЮЧВАТ кардио,да тичам останалите дни в седмицата навън и вярно ли е,че ако го правя и тичам като цяло всеки ден,с 1 ден почивка седмично,организмът ми ще привикне и няма да има ефект? това най-вече ме интересува!

09.02.14
21:18

Защо не питаш Лазар Ангелов, след като се придържаш към неговата програма? ;)
Аз не бих тичала ако имах 15 излишни килограма.

09.02.14
22:08

Защото всеки знае,че няма как да отговори.. ;д а защо НЕ би? Не трябва ли именно това да се прави + упражнения,за да отслабне човек?

Не знам защо голяма част от хората си мислят ,че само с кардио ще отслабнат. Това е голяма заблуда и пример за това е предаването по ТЛС „Екстремно отслабване“ където тренировките им са предимно силови. Също така  с  тези 3 тренировки в седмицата  и без хранителен режим ще постигнеш целта си, но през крив макарон :)

Мнението беше редактирано от Борислава Борисова на 09.02.14 22:24.

09.02.14
22:42

Отговор:
1. Възможно е.
2. Свалянето е 99% диета, ако тя куца, трудно ще компенсираш с повече кардио (или тренировки). Даже може да имат негативен ефект.

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.02.14 22:43.

09.02.14
22:53

Аз не съм казала,че не спазвам режим,напротив- СПАЗВАМ :) Не диета,не лишаване,а здравословен режим. Изобщо не съм си помисляла,че мога да отслабна само с кардио,не ме нападай.. а просто попитах дали е възможно за тези 7 месеца да отслабна с 15 кг,като спазвам здравословен режим на хранене+3 пъти седмично тренировки (упражнения+кардио) и второто беше за всекидневното тичане,дали е полезно или наистина тялото привиква?

10.02.14
20:35

хайде де,моля ви,помогнете малко на човек,който е нов в тези работи и няма кой да го ориентира :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1