Ронка, едно дете се оформя за 9 месеца. Не може да искаш резултат само за месец. Трябва любов и родителски подход към тези мускули, недей така. Страдат от дефицит на внимание и затова не стават нещата! Адаптацията е процес, предхождащ желаното събитие, който, от своя страна, е съвкупност от адапционни събития, които бележат наличието на въпросната адаптация, а ти ги игнорираш!
Бах мааму, отивам да уча, че е много зле положението със стилистиката днес :D
Имах в предвид, че до един месец трябва да ЗАПОЧНА да имам резултати, а не вече да ги имам. Например утре съм си наумил да правя 3ки на 80кг клек, до 1 месец трябва да мога 3ки на 100кг. Това имах в предвид, но вече няма значение - разбрах ви.
09.02.14
17:38
Е,нали със 110 клякаше?
09.02.14
17:38
И друг път съм ти го казвал:
- Много бързаш с резултатите.
Мнението беше редактирано от Иван Марков на 09.02.14 17:42.
Е,нали със 110 клякаше?
110 за 1ца. Иначе 3ка имам на 100 (до колкото помня), скоро правих и 3ка на 90, но искам да тръгна много леко, за да свикна постепенно.
И друг път съм ти го казвал:
- Много бързаш с резултати те.
Добре. Тогава го казвам по друг начин - почвам програмата утре, пък резултатите да идват, когато си искат. Така добре ли е?
Е,нали със 110 клякаше?
110 за 1ца. Иначе 3ка имам на 100 (до колкото помня), скоро правих и 3ка на 90, но искам да тръгна много леко, за да свикна постепенно.
Абе, човек ти от 2 месеца “почваш леко” , в резултат на което нямаш нито ЕДНА тежка тренировка ... Имаш 110 клек, търсиш сила, а от 2-3 месеца си клякаш с 60-70кг, уж за да не си бил зациклил ... Същата работа и на другите движения. Имал 150 тяга, но си прави 3 месеца с по 70-80кг ...
Е,нали със 110 клякаше?
Абе, човек ти от 2 месеца “почваш леко” , в резултат на което нямаш нито ЕДНА тежка тренировка ... Имаш 110 клек, търсиш сила, а от 2-3 месеца си клякаш с 60-70кг, уж за да не си бил зациклил ... Същата работа и на другите движения. Имал 150 тяга, но си прави 3 месеца с по 70-80кг ...
Кажи ми първата тяга има ли нещо общо с втората? На първата не ми харесва нищо, освен това, че съм без колан, нито е с надхват, нито нищо... Не разбираш ли, че не искам да развалям техниката на нито едно движение, поне не и в началото.
09.02.14
18:18
Какво има да ти харесва или не ти харесва тягата? Вдигаш си ги. Не ти препоръчвам да правиш максове редовно. Просто свали 20 кила и прави 3-ки и петици. Няма да си подобриш техниката с леко. Трябва да си нагласиш техниката спрямо тялото, а то се гъне специфично като сложиш тежкото. Имаше скоро една статия за торбалан.
номер 2
Номер 2 хубава, няма спор, но е с 90кг.
И какво от това искаш с 200 ли да правиш ? Осъзнай се малко !
Какво има да ти харесва или не ти харесва тягата? Вдигаш си ги. Не ти препоръчвам да правиш максове редовно. Просто свали 20 кила и прави 3-ки и петици. Няма да си подобриш техниката с леко. Трябва да си нагласиш техниката спрямо тялото, а то се гъне специфично като сложиш тежкото. Имаше скоро една статия за торбалан.
Правил съм 6ци на 120 и 3ки на 130, но:
1.до колкото си спомням ги дърпах на кръст
2.не бяха с надхват
Отбелязвам, че вече се задължавам да дърпам с надхват на тяга.
09.02.14
18:48
Ползвай повече краката.
Ронка, от всички експертни мнения и твоите тренировъчни терзания, май на този етап е по-лесно да се откажеш от спорта. :D Шегувам се разбира се, съвет няма да ти давам - просто продължавай да тренираш. ;) :)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 09.02.14 18:53.
храната
5 филии пълн.хляб,намазани с масло, 40 маслини, 1 купа супа топчета, 2 филии бял хляб, 1 купа фъстъци
Б-65г :D
В-165г
М-185г
2500ккал
09.02.14
21:36
Рони не разбирам какво смешно намираш в това, че си приел 65 грама протеин. То си е направо трагично!
Рони не разбирам какво смешно намираш в това, че си приел 65 грама протеин. То си е направо трагично!
Като за неделен ден е идеално. :D
10.02.14
10:47
Тренировка А
1) Клек - 3х1-3
2) Мъртва тяга - 3х4-6
3) Военна преса - 3х8-10Тренировка Б
1) Мъртва тяга - 3х1-3
2) Лежанка - 3х4-6
3) Гребане - 3х8-10Тренировка В
1) Лежанка - 3х1-3
2) Клек - 3х4-6
3) Набиране - 3х8-10
Ще тренирам 4 пъти в седмицата, тоест едната тренировка се повтаря в понеделник и петък, всяка седмица се повтаря различна тренировка.
Тая програма най-много се приближава до истината, ако се абстрахираме от няколко нелепости в нея(като 4 пъти в седмицата например) :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.02.14 10:47.
храната
5 филии пълн.хляб,намазани с масло, 40 маслини, 1 купа супа топчета, 2 филии бял хляб, 1 купа фъстъци
В-165г
М-185г
2500ккал
Така само тумбака ще ти расте.Това ли е целта?
10.02.14
13:53
един ден нисък протеин няма нищо фатално,даже е препоръчително и то не само веднъж седмично.
Тренировка А
1) Клек - 3х1-3
2) Мъртва тяга - 3х4-6
3) Военна преса - 3х8-10Тренировка Б
1) Мъртва тяга - 3х1-3
2) Лежанка - 3х4-6
3) Гребане - 3х8-10Тренировка В
1) Лежанка - 3х1-3
2) Клек - 3х4-6
3) Набиране - 3х8-10
Ще тренирам 4 пъти в седмицата, тоест едната тренировка се повтаря в понеделник и петък, всяка седмица се повтаря различна тренировка.Тая програма най-много се приближава до истината, ако се абстрахираме от няколко нелепости в нея(като 4 пъти в седмицата например) :)
Еми, наистина 3 пъти би било по-добре, но във вторник и четвъртък ми е много по-удобно да тренирам, отколкото в сряда, защото в сряда съм до по-късно/от по-рано на даскало и почти не остава време.
храната
В-165г
М-185г
2500ккалТака само тумбака ще ти расте.Това ли е целта?
Това е само една от целите, но протеинът не всеки ден е толкова малко.
10.02.14
14:21
храната
В-165г
М-185г
Тоест искаш да станеш, като ония чички(с извинение към по-възрастните потребители в форума, не целя да ви обидя) които са яко дебели и мазни, дигат тежко и гледат лошо/тъпо/сърдито всички други в залата. В същото време се имат за много здрави, нищо че повечето от тях имат повече мазнини отколкото мускули..
ПС: отново да отбележа, преди да ме нападнете за острия коментар, но колкото и зали да съм сменил, винаги има по 2/3 поне от горе посочените индивиди.
10.02.14
14:22
Тая програма най-много се приближава до истината, ако се абстрахираме от няколко нелепости в нея(като 4 пъти в седмицата например) :)
Еми, наистина 3 пъти би било по-добре, но във вторник и четвъртък ми е много по-удобно да тренирам, отколкото в сряда, защото в сряда съм до по-късно/от по-рано на даскало и почти не остава време.
Ами да я беше направил така, че да става за 4 пъти в седмицата. Ама откъде толкова акъл :)
Ами да я беше направил така, че да става за 4 пъти в седмицата. Ама откъде толкова акъл :)
Не се сещам за по-добър вариант...
храната
В-165г
М-185г
Тоест искаш да станеш, като ония чички(с извинение към по-възрастните потребители в форума, не целя да ви обидя) които са яко дебели и мазни, дигат тежко и гледат лошо/тъпо/сърдито всички други в залата. В същото време се имат за много здрави, нищо че повечето от тях имат повече мазнини отколкото мускули..
ПС: отново да отбележа, преди да ме нападнете за острия коментар, но колкото и зали да съм сменил, винаги има по 2/3 поне от горе посочените индивиди.
Искам да съм нещо като Марк Феликс. Иначе да, тея, къдет’ ги описа много ме радват.
10.02.14
14:27
Не се сещам за по-добър вариант...
Икономисай от вафли и ела ;) Аз се сещам :D
10.02.14
14:28
Казах :)
:Д Питах те за програмата, ама карай. :Д (Ако говориш да идвам до твоята зала, скоро едва ли, нямам свободно време)
10.02.14
14:34
Ронка, вземете се с Лординов и направете бизнес за вафли и ги рекламирайте като ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН БЕЗ ДОПИНГ да станеш як и нацепен!
10.02.14
14:37
:Д Питах те за програмата, ама карай. :Д (Ако говориш да идвам до твоята зала, скоро едва ли, нямам свободно време)
Предполагам имаш много програми за мислене и вафли за ядене :D
Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 10.02.14 14:37.
10.02.14
14:40
Да де, аз за програмата ти казах - спести от вафли и ела да ти я напиша :)
Пък за идване до моята зала мисля, че не си дорасъл още ;) Едно, че няма да издържиш, второ, че не е евтино и трето - че сланинките, които толкова те кефят ще заминат :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.02.14 14:45.
10.02.14
14:43
По-скоро ще яде повече вафли, за да си ги държи, след това икономиката ни ще изпадне в криза, Лординов ще надебелее и няма да успее да сваля на 500 захар на ден и да качва мускул на 30 грама протеин... България ще изгуби своите най-велики протежета и накратко ще си е.. м.......