Хранителен режим за чистене - съвети

10.02.14
17:23

Закуска:овесени ядки,1 кофичка кисело мляко,2-3 лъжици сусамен тахан
Обяд:200гр пилешко,салата,може и картофи(не винаги)
след обяд:2-3 лъжици сусамен тахан,1 лъжица мед
вечеря:100гр риба тон,портокали
Тренирам от 4-5 години,но с прекъсвания.Ходя и на плуване.Глад не усещам въпреки,че не е кой знае колко много храната,дори свалям по мое мнение доста малко.За 1 месец съм си свалил талията с 1-2 сантиментра,но не съм правил кардио сега започнах да ходя да плувам.Понякога и някакви ядки ям.
на 23г. Момче

Пия креатин,цитрулин малат,витамини,цинк,магнезии,трибулус,бцаа на прах

Не мога да разбера хем не чувствам никакъв глад,храната е малко,имам енергия много,а не свалям достатъчно.Почти не съм чиитвал за 1 месец да съм изял 1-2 джоба и това е.Нито 1 филия хляб и нито грам сладко не съм ял като изключим меда.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.02.14 17:26.

10.02.14
18:29

казано от subtrik subtrik на 10.02.14, 17:23:

Закуска:овесени ядки,1 кофичка кисело мляко,2-3 лъжици сусамен тахан
Обяд:200гр пилешко,салата,може и картофи(не винаги)
след обяд:2-3 лъжици сусамен тахан,1 лъжица мед
вечеря:100гр риба тон,портокали
Тренирам от 4-5 години,но с прекъсвания.Ходя и на плуване.Глад не усещам въпреки,че не е кой знае колко много храната,дори свалям по мое мнение доста малко.За 1 месец съм си свалил талията с 1-2 сантиментра,но не съм правил кардио сега започнах да ходя да плувам.Понякога и някакви ядки ям.
на 23г. Момче

Пия креатин,цитрулин малат,витамини,цинк,магнезии,трибулус,бцаа на прах

Не мога да разбера хем не чувствам никакъв глад,храната е малко,имам енергия много,а не свалям достатъчно.Почти не съм чиитвал за 1 месец да съм изял 1-2 джоба и това е.Нито 1 филия хляб и нито грам сладко не съм ял като изключим меда.

Може би въглехидрaтите сa ти много ,a протеинa недостaтъчен.Също трябвa и полезни мaзнини дa имa в менюто ти.Може дa увеличиш кaрдиото :)

Интересно как прецени, че въглехидратът е много, като нито е казал ръст, нито тегло. А след като не си споделил почти нищо за себе си, малко трудно някой ще ти даде някакъв адекватен съвет. Но като цяло режимът ти не ми харесва. Повече не мога да кажа след като няма никаква информация.

10.02.14
22:05

казано от Adriana Dacheva на 10.02.14, 21:24:

Интересно как прецени, че въглехидратът е много, като нито е казал ръст, нито тегло. А след като не си споделил почти нищо за себе си, малко трудно някой ще ти даде някакъв адекватен съвет. Но като цяло режимът ти не ми харесва. Повече не мога да кажа след като няма никаква информация.

23г. 171,около 83-84кг.
Иначе за по-горното мнение няма как да са ми много въглехидратите те са само от овесени ядки и плодове/зеленчуци.Картофи да ям 1 път на седмица.Аз си мисля и друго,че може да задържам вода от креатина и затова да ми се струва,че не чистя достатъчно.

А смятал ли си колко калории трябва да приемаш, за да си в дефицит? Иначе да, възможно е да си задържал вода от креатина

10.02.14
22:24

казано от Adriana Dacheva на 10.02.14, 22:07:

А смятал ли си колко калории трябва да приемаш, за да си в дефицит? Иначе да, възможно е да си задържал вода от креатина

Ами не съм смятал точно понеже всеки ден изгарям различно.Днеска примерно съм ходил 1-2км и фитнес.Вчера съм ходил 6-7км и съм плувал 1км.Няма как да сметна точно кога съм в дефицит.То горе-долу мога да сметна,но ако дефицита е много голям май нямам да имам енергия.

Ми калориите ти ми се струват малко, затова те питам дали си ги смятал.. не съм си играла да  ги смятам, но така на първо четене.
П.С зависи какво разбираш под 5 лъжици сусамов тахан всъщност.. защото ако са големи, това променя нещата с калориите :Д Но според мен не ти е добре балансиран режимът,можеш да вдигнеш малко протеина

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 10.02.14 22:40.

10.02.14
22:55

казано от Adriana Dacheva на 10.02.14, 22:38:

Ми калориите ти ми се струват малко, затова те питам дали си ги смятал.. не съм си играла да  ги смятам, но така на първо четене.
П.С зависи какво разбираш под 5 лъжици сусамов тахан всъщност.. защото ако са големи, това променя нещата с калориите :Д Но според мен не ти е добре балансиран режимът,можеш да вдигнеш малко протеина

Ами нормална супена лъжица незнам колко гр е,но мисля,че едно около 70гр се събират на ден.Освен една извара да вкарам?
Иначе и мен ми се струват малко,а имам енергия и не чувствам глад никакъв....

Мнението беше редактирано от subtrik subtrik на 10.02.14 22:55.

Без извара не става. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1