Печени плодове и зеленчуци - състав?

Променят ли се и с колко калориите и В/П/М на печените (без захар, мед и т.н.)ябълки/дюли/тиква ?

За ябълките открих това: http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/generic/apple-baked?portionid=54054&portionamount=100.000 реално ли е ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.02.14 23:10.

Би трябвало да има разлика, най-малкото заради водата, но едва ли е значителна.

Пример със сурови, сушени и задушени ябълки.

А кому е нужно да минават такава обработка или кому е нужно да ги смята като калоричност при такава обработка? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1