KlenButerol

Темата е заключена.

10.11.05
22:37

75 кг съм 180 см, можете ли да ми кажете цикъл с Кленбутерол (най-вече за маса) и колко пари ще ми излезе всичко. Ако може малко по подробно да ми обясни някой всичко, защото съм много много нов в тези неща

MA

10.11.05
22:39

клен-а е з релеф ако иска6 маса си земи анаболен стероид, клен не е стероид.По принцип го дават да се ка4ва много малко от него ама аз кат го жзимах нито ка4их нито свалих

SE

10.11.05
23:02

пич в голяма грешка си кленбутерола не се пие за маса
кленбутерола се пие за топене на мазнини 8 лв струват 50 хапа по 2 мг
и според мене не е за забранени медикаменти щото кленбутерола си се продава сериозно а за приема не превишавай повече от 5 хапа на ден че може да припаднеш някаде и го пий преди тенировка или преди кардио ,а най добре да се пие два дена пиеш по 5 хапа
и 2 дена почиваш в продалжение на 1 месец а за по натам ефекта отслабва

10.11.05
23:23

а куде го има в софия че по аптеките казват че са го спрели?

11.11.05
11:32

а клена качва ли сила ?

11.11.05
11:41

clenbuterol има в повечето аптеки, 50 хапчета от по 0.02 мг са 5.20. и на мен ми казаха, че са го спрели от производство и затова като намреих си взех повечко.
има в люлинските аптеки, аз си го взех моя от дондуков, а там ми казах, че скоро са го поръчали и не са го били спирали от производство

13.11.05
16:32

Кленбутерола спомага за увеличаването на силата и масата.казвам го от личен опит.Все пак и затова се приема след стероиден курс,щото пречи на атрофията след хипертрофията :)

14.11.05
09:16

[quote author=“Trenirashtia”]Кленбутерола спомага за увеличаването на силата и масата.казвам го от личен опит.Все пак и затова се приема след стероиден курс,щото пречи на атрофията след хипертрофията :)

До известна степен колегата е прав!Защото с Клена сваляте мазнини и увеличавате муслулна маса!Та от тази гледна точка е пра!Ако може и да сподели точно как го е приемал за желания ефект?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1