Дневникът на Нели

Темата е заключена.

Здравейте на всички.
Да се запиша и аз тук, ще ми е по-лесно да следя как се справям и дали изобщо ще се справя :)
На 37 години съм, 168см и цели 68,5кг. След раждането на второто си дете 2003г, стигнах до рекордните (за мен)95кг, беше някакъв ужас. Опитвах с глад по ден- два и после бях като звяр, хапчета, чайове  - и нищо. През 2008г реших да се взема сериозно в ръце. Започнах с фитнес и режим на хранене. За 4 месеца свалих 20кг. и спрях с фитнеса.  От тогава съм свалила още 10кг, ходя на народни танци вече 4 години, нооо нещо съм запецнала на тия килограми. От днес започнах да ходя на фитнес, обещала съм си да бъда редовна и да слушам инструктора. Знам, че грешката ми е в храненето. Първото ми ядене е следобяд, а второто посред нощите (омитам хладилника) пия по 8 -10 кафета на ден (3в1 и кафе със сметана), месо не обичам, но хапвам много сладко. От водата имам чувството, че ще се удавя :) С половин литър мога да изкарам 2-3 дни.

Днешната тренировка във фитнеса беше лека, че го нямаше инструктора.
10мин. колело за загрявка
Правих упражнения за горна част по памет, забравила съм имената на уредите, но ще се поправя тия дни.
бицепс -  3 х 15
трицепс - 3 х 15
коремни преси 3 х 15
пътека  - 50мин  (бързо ходене на 5.5 - 6.0)

Стискайте ми палци :)

11.02.14
09:16

Честит дневник и успех :)
Трябвa дa увеличиш водaтa и дa си нaпрaвиш хубaв режим.Не зaлaгaй толковa много нa кaрдиото,сaмо с него килогрaмите нямa дa изчезнaт :)

Привет :)

Ще се уча да пия вода :))
Започнах с морена сутринта в 07ч (голяма грешка, но умирах за сладко)
07:30 2с.л. овесени ядки с 300гр. кис. мляко и 1ч.л мед
10:30 ябълка
12:30 боб чорба
16:00 филия намазана с цедено мляко и пакетче солети
0.500 мин. вода
след малко отивам на танци-манци :), вечерята не знам каква ще е
фитнес днес няма, решила съм да ходя понеделник, сряда и петък - вторник и четвъртък танците

12.02.14
07:08

Опитaй се кaто ти се яде слaдко хaпни 1 лъжичкa мед,пaк ще е по-добре от моренaтa.При мен тaкa действaше ,успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1