01.11.05
20:55
Здравейте, бях чел тук 1 тема за качване на маса и 1 беше писал:
“2 дена ядем 2 дена преяждаме” Ми аз правя 2 дена преяждам 2 дена се тъпча :) ям Минимум 2 варени картофа на ден,купичка ориз, мляко, и вече салами майонези манджи и др в огромни количества ! и така вече 3 месеца карам и познайте колко наддадох ? 3 КГ. !!!!!!!! Вече се отчайвам :( Тренирам през ден по час и половина друго нещо не спортувам ( по цял ден висна пред компа) Няма каде да отиват тея мазнини как го топя защо не качвам - Незнам
Вие сте
Не е важно просто да ядеш.
Всичко си е закономерно.
Имаш една дневна калорийна нужда.Дори да ядеш повече от тази нужда нищо няма да направиш.
Второ трябва да ядеш качествена храна.Тея майонези и салами определно не влизат в сметката.
Наблегни на месото(хубавото чисто).Яж млечни продукти,извара,яйца и .н.
Също си яж и картофите и ориза.
Минимум 2 варени картофа на ден,купичка ориз, мляко, и вече салами майонези манджи и др в огромни количества !
Единствено картофите и ориза одобрявам, но тези количества са смешни просто. Няма да стане така. Ако се качваше от майонеза... :) Яж месо, риба, яйца, ориз, картофи, дори хляб... BabaVanga т’ва за калорийните нужди си се объркал... Точно като приемаш повече от калорийните си нужди качваш маса.
14.11.05
15:43
месото е майката на мускулите ..