12.02.14
19:16
Здравейте, ще помоля възможно най голям кръг от хора да споделят своите съвети и опит,целта ми е да свалям килограми и да покачвам мускулна маса доколкото това е възможно.
Моляви да ме извините ако несъм дифинирал някои от нещата правилно,но ако знаех повечето неща можеби нямаше и да се обърна към никого.
Изчетох доста неща по въпросите които ще поставя,но както се казва 100 човека 100 вкуса.
1.Искам да попитам Кога да пия Протеина по Колко пъти на ден.Взимам суроватъчен протеин.WP8 MYOBOLIC.
2.Можели да използвам яйчен или друг протеин и да го пия само вечер преди сън.
3.Взимам БЦАА по 7грама на ден,можели да се добави и някоя друга спортна добавка.
4.Искам съвет за хранителния режим несъм изчислявал колко калории,протеин,въглехидрати и мазнини приемам,но са около 2000 калории трябва да кажа,че се чуствам перфектно.Незнам дали трябва да се добави нещо или да се махне.
5.Съвет за тренировъчния режим.
Надявам се несъм объркал раздела и очаквам да оставят коментари сериозни хора.
1/8.00часа.60. грама овесени ядки накиснати в 250 грама кисело мляко 3,5% масленост.
2/10.00. Плод.
3/13.00ч.200/250гр.пилешко месо с запечен бял ориз или варен ориз.
4/16.00ч.150гр.прясно мляко обезмаслено със 30гр.Харина де авена.
5/16.30ч. 30гр.протеин.
17.00ч. ТРЕНИРОВКА в този час пия и 3,5 грама БЦАА.
6/19.00ч.БЦАА.3,5 грама.
7/20.00ч.5 белтъка ,3 желтъка,50гр. кашкавал и 100гр.шунка и някаквава салатка.
Режима е за 7 дни .Разнообразието на храната е голямо, ако има заинтересовани ще кача и другите 6 дни.От собствен опит мога да кажа,че режима работи доста добре.Вмоя случай свалих 13кг. за 3 месеца и смея да твърдя,че запазих мускулите си.
Тренировъчна програма
1 Ден.Гърди.5 упражнения по 4 серии по 8/10 повторения.20мин.кардио.
2Ден.Гърди.5 упражнениа по 4 серии по 8/10 повторения.20.мин.кардио.
3.Ден.Бицепс и Трицепс по 4 упражнения 3 серии 8/10 повторения.20мин.кардио.
4.Ден.Гръб.5 упражнения по 4 серии по 8/10 повторения.
5.Ден.Крака.5 упражнения по 4 серии по 8/10 повторения.40мин.кардио.
Събота и Неделя ПОЧИВАМ.
Темата беше редактирана от Много Добре на 12.02.14 19:35.
Така е ,сам казваш - “свалих и запазих”.Ще продължаваш да сваляш ,в един момент няма и да запазваш ,но едва ли някога ще качиш сериозно по този начин!Малко е информацията относно ръст ,тегло ,възраст ,ежедневие ,интензитет на тренировките /възможност и работни тежести/ ,стаж със железата ....
Добре си се ориентирал към четенето ,продължавай и се старай да спазваш предписанията в програми и режими.Хората писали ги ,знаят кое и защо трябва да е така!
Поздрави!
Мнението беше редактирано от sapuna на 12.02.14 19:50.
12.02.14
21:02
Първо благодаря,че си отделил време да прочетеш написаното от мен,колкото до информацията ще я споделя сега. 170см.84кг.на 29 години съм тренирам от 4 месеца интензитет на тренировките тренирам доста добре, продължителноста на тренировката ми е 60/70 минути,честно казано несъм си правил сметка колко работни кила имам в една тренировка, но за гърди са към 7000кг.
Колкото за качването мисля да сваля още 4 кг. и след това ще започна да качвам повече мускулна маса, а всъщност знамли какво да правя затова си направих дневника да видя какво ще ме посъветват по напредналите и можещи хора.
Благодаря и поздрави.
Ти си с една стъпка пред много от момчетата тук приятелю!Ти имаш маса ,а те се борят да я качат!Говорим за маса ,защото понятието покачване на чиста мускулна маса не съществува!В случая ти я имаш ,мислиш че е много ,но в случая ти е добре дошла!Имаш някакъв опит в залата ,не тренирай 5 ,а снижи до 3 дните!Не пиши - гърди ,бицепс ,трицепс и т.н. ,не дублирай дни ,почивай и ще се получи!Прегледай програмите за сила ,помъчи се да следваш някоя от тях и всичко ще си дойде на мястото!По лесно ще постигнеш целите си с тежката щанга ,отколкото с бягането на пътеката!Базови упражнения и постоянство ,а суплементация и всичко останало са допълнение!
Форум е ,питаме ,отговаряме ,дискутираме ,спорим ,но на готово нищо не получаваме!На молбата “Дайте ми програма за ... ” никой няма конкретно да се отзове! ;)
Мнението беше редактирано от sapuna на 12.02.14 21:38.