Za svalqneto na maznini

Темата е заключена.
RA

16.06.04
11:04

ZDr
Ot dnes po4vam da ti4kam no imam nqkoi vapros4eta svyrzani s nego:
1.razbrah 4e se ti4a sutrin na gladno no kajete mi kakvo da qm sled ti4aneto za da ne svalqm muskulna masa 6toto i bez tva ne mi e mnogo :)
2.Nqkoi ako se navie da mi kakvi uprajneniq za uformqne da prava 6te sym mn blagodaren.Za gyrdi znam flais no dr muskulni gr nz kvo da prava za da gi uformq.
3.Taka i taka sym po4nal da go karam do krai :)Ako moje nqkoi da dade primerna hranitelna dieta za svalqne na maznini.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:54.

BA

16.06.04
21:53

RaVeN,
1. бягай сутрин на гладно по 25-30 минути като за начало след това можеш да времето. След бягането вземи една доза аминокиселини, за да запазиш мускулната маса. 1 час след бягането нищо недей да ядеш. Само вода можеш да пиеш, за да не се обезводниш.
2. ами за упражненията прави по 1-2 базови и 2-3 оформящи на мускулна група.
-> за гърди оформящи - флайс, кросоувър, пекдек.
-> за гръб - на скрипците(хоризонтален, вертикален)
-> за рамо - разтваряне встрани само, че на скрипеца
-> за трицепс - на скрипеца с въжета, повдигане на дъмбел зад глава.
-> за бицепс - пак на скрипеца.
3. а за диетата трябва ти НВД(нисковъглехидратна диета). Ще погледнеш в раздел “Хранене” там има написани примерни НВД. Разгледай ги все някоя може да ти хареса.

RA

16.06.04
22:33

1.nevzimam proteini ili dr takiva ne6ta.Prepory4ai mi nqkakva hrana vmesto tezi kiselini.
2.V zalata nqmam pek-dek,crosover i na skripeaca nqmam vajeta.Nqkakvi dr predlojeniq?A i v kakva red da pravq uprajneniqta?Parvo bazoto ili parvo oformq6toto?

Ами първо базовите прави. А за храненето може и някакви белтъчини - извара или белтъци от яйца и т.н.

18.06.04
14:08

Искам да питам когато се правят оформящи тренировки как се вдигат тежестите бавно и концентрирано или по бързо?

18.06.04
15:20

[quote author=“HalfBaked”]Искам да питам когато се правят оформящи тренировки как се вдигат тежестите бавно и концентрирано или по бързо?

Правилно и бързо ! С по-леки тежести, повече серии и повторения !

18.06.04
15:23

По принцип докато се прави релеф, всяко повторение трябва да се изпълнява бавно ( и негативната и позитивната част) за да се изразходва по-голямо количество енергия (гликоген)

28.06.04
22:31

Когато тренираш за сваляне на мазнини -оформяне мускулът пак си расте нали?

28.06.04
22:43

Тоя номер става трудно :)

29.06.04
17:40

Защо , обясни по подробно де.

29.06.04
19:47

Защото си намалил калорииния прием на храната така, че той да е по-малко отколкото изразходваш, по този начин тялото използва запасите (подкожните мазнини). Как искаш да качваш мускули без достатъчно храна. С много усет и налучквания може да намериш някакъв баланс и да сваляш бавно и да качваш мускул чист, но това си е направо ходене по ръба и е трудно доста особено за човек, който не е много на ясно и не познава добре тялото си.

RA

04.07.04
23:04

Vednaga sled bqgane qm 2 beltuka.Tova dostaty4no li e ili da uveli4a dozata :)?Az sym 68kg ako tova 6te vi pomogne da dadete otgovor.

05.07.04
00:25

Ами малко е :) ако нямаш възможност да взимаш протеин на прах или амино, зимай повечко белтъци... 3-4 поне.

RA

05.07.04
09:54

a Vareni li se vzimat ili surovi?

05.07.04
10:14

Варени!

05.07.04
11:30

Az gi purja bez maznina :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1