13.02.14
09:55
Както вече споменах съм начинаеща!Имам 2 деца, и съответно следите от бременност и раждане са на лице.Не гоня предишния си вид,защото няма как да се получи,на като цяло искам да сваля 8-10кг. От 2 месеца тренирам в къщи,тренировките ми са 30-40 мин , но са едни и същи.Намирам различна и противоречива информация за това как трябва да се тренира,някои казват всеки ден различна мускулна група,други пък казват че е супер за тонус и за всичко точно такава тренировка от 30-40 мин.Тренирам 4 пъти седмично( почивам в сряда и неделя).Ограничила съм храната,имам проблем с имунитета и ми е доста сложно да пазя диета,и въпреки това има ефект- 3 кг по-малко.Въпроса ми е само относно тренировките - това правилно ли е или не, което аз правя!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.02.14 14:01.
13.02.14
14:07
Има много пътища до една и съща цел - това важи особено за начините на трениране и хранене. Но за да може да сме по-конкретни, опиши твоите тренировки и хранене.
Засега, от това, което си споделила, щом отслабваш и това е целта ти, вероятно си на прав път.
13.02.14
16:12
Надявам се под “ограничила съм храната” нямаш предвид, че караш на фотосинтеза, защото това не е правилният път.