Силови тренировки за мозъка

29.06.04
12:01

Тази тема е продължение на диспут от тема “Аминокисели” в раздел “Хр. Добавки”

Знам, че този форум е уникален.
Знам, че темите се повтарят, а юзърите не ровят в старите.
Знам, че това дразни.

Въпросът ми е, трябва ли да се постват неща като Get And Read A F**king Book, на хората, които задава преексплоатираните въпроси, или може, като не ти се отговаря, просто да си замълчиш и да не пълниш форума с бози.

Хайде, отговаряйте смело, че днес трябва да направим 10000 постинга. Sax ще черпи.

LE

29.06.04
12:07

Ние не се дразним от тъпите въпроси..............аз също редовно си задавам тъпички въпроси,дразни това че отговора го има в 150 такива теми и продължават всеки ден да бълват още и още и още по същият въпрос!Отговора не е в некоя читанка а в същият този форум.
Форума може да не е уникален но не смятам че трябва да падаме на нивото на другите подобни форуми. 
Като не им се отговори и??????????Утре пак ще има същите въпроси а и пича ще пита що не му отговаряме!Може и други подобни теми да пусне.
Форума се пълни с бози не от нас а точно от тея новобранци....................ето и ти пусна някоилко “бози” със тази тема и със постингите ти в аминокиселини.
Даваи го по споко щото и тези спорове които ти подхващаш ги има в много други теми...........в този форум достатъчно с ме се карали и изпокарвали,стига глупости.

29.06.04
12:12

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:59.

29.06.04
12:18

[quote author=“lesno_nema”]новобранци

Е, след като са новобранци и по подразбиране не четат старите теми, не е ли по-смислено да им се дадат 2-3 насоки и да си ходят поживо поздраво.
Щом една тема се дискутира нон-стоп, и непрекъснато се подновява - значи е важна. Хайде, да не е важна - основоположна е.

А колкото до форума, той Е уникален.
Най-малкото “интелигентен блъскар в интернет” е оксиморон, който трябва да промени изцяло общественото отношение към физическата култура и хората, занимаващи се с нея.

LE

29.06.04
12:24

Пич аз нямам намерение да си играя да се заяждам с теб!

29.06.04
12:25

Крок,

ще кажа това, което ти казах и с лично съобщение.

Виждал съм много специализирани форуми, в които хората се адаптират към нивото си и очакват всички нови потребители да са адекватни на това ниво. И се изкривява целта на форума, като такъв. Той се превръща в клуб.

Аз много харесвам този форум и съм намерил много полезни неща в него. Признавам, че повечето отговори съм намерил в теми, които са били написани от други хора. Т.е. чел съм форума.

И искам да продължавам да чета интересни неща в него. Което се повтаря - по-лесно се запомня.

Поздрави на всички!

29.06.04
12:40

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:59.

29.06.04
12:53

Хайде сега, аз ще взема да го отнеса...

<Замислям се върху думите на Крок> Извинявам се на всички от Ядрото, които може да са засегнати и настроени срещу мен.
lesno_nema - full respect, човече. Писал си много неща, които са ми били полезни. Не съм и помислял да се заяждам.

Нито мога да ви дам наклон, на кои теми да отговаряте и на кои не, нито имам нужда да го правя.

Хайде, честито на Sax за десетте хиляди поста.

29.06.04
21:01

Аз искам само да кажа, че бб е най-вече мислене и който не го е проумял няма да направи голям прогрес. Точно затова искам по някъкъв начин (може и да не е много приятен :)) да провокирам тези хора да се интересуват, да четат да обменят информация, а не да чакат всичко на готово. Нищо на този свят не идва на готово... (тотото не го броя  :lol: )

FL

29.06.04
21:47

gotcha прв си,тренировка си е :wink: все едно да караш някой да вдига вместо теб и да чакаш резултат :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1