14.02.14
18:22
Имам на разположение всеки месец по 300 лева и ям като разпран не какво да е ами предимно :пържоли,яйца,банани по 1.500 на ден , мляко през ден по литър и 30 и не качвам дори и грам .. Изключително бърз метаболизъм .. между храненията ям и орехи или др вид ядки или някой плод .Съвети !
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.02.14 19:17.
14.02.14
18:30
Включи към храненията си въглехидрати! Ориз,картофи, овесени ядки.. Само с протеини и мазнини малко трудно би могъл да качиш щом си с бърз метаболизъм.
14.02.14
18:34
Съчетай горните две мнения, и си готов. ;)
14.02.14
18:51
Тренирам тежко въглехидрати ориз хапвам доста и варени картофи . 1,65 съм и съм 60 килограма правя си лежанка с 90 7 пъти
14.02.14
18:52
Ще пробвам един месец много въглехидрати ако не стане ще си купя гейнър друг начин не виждам ..
14.02.14
18:57
Гейнъра си е чисто и просто много въглен... :) Пробвай 5х5 системата, гаранция, че ще има ефект.
14.02.14
19:00
Ще я потърся знам че не е най-добрия вариянт по добре храна но няма ефект мислех че ми е малко протеина и приемах повече но уви .. може би ще се посъветвам с диетолог искам да има ефект старая се да тренирам и се концентрирам и върху това какво ям но .. не качвам не е този резултат който искам да постигна аз .. може би бавни въглехидрати през 1-2 часа постоянно добре ще ми се усвоят ,а за през ноща когато си легна освен извара нещо друго би трябвало да приемам
Правил ли си си грубо някаква сметка колко килокалории са въпросните разпорвания с храна ? Имам много приятели, които ми казват същото , питам ги от кое по-колко и те започват да ми рецитират:
Сутрин пържолка, с бананче и 3 яйца без жълтък и после стрък мерудия....
14.02.14
19:15
Трябва да пресметна но под 3000 калории според мен няма да падам яко въглехидрати грам мазнина нямам никъде и не мога да кача и мазно ..
14.02.14
19:15
Бавни въглехидрати цял ден и малко протеин :)
14.02.14
19:41
Привет,
Ако разпишеш какво си ял точно последните 3 дни, като включиш часовете на хранене, количеството на всяка отделна храна или напитка, също и какви са ти тренировките, колко често тренираш и какво ти е ежедневието като цяло, ще бъде в пъти по-лесно да се даде адекватен съвет.
Може и да си записваш храненето през следващите 3 дни и след това да го запишеш тук в темата.
Като цяло са много малко хората по света, които могат да ядат до пръсване и да не качват тегло. Това е заболяване. В останалите случи просто става въпрос за приемане на по-малко калории от храната сравнено с разхода на енергия през деня/седмицата/месеца.