Невъзможно качване

Имам на разположение всеки месец по 300 лева и ям като разпран не какво да е ами предимно :пържоли,яйца,банани по 1.500 на ден , мляко през ден по литър и 30 и не качвам дори и грам .. Изключително бърз метаболизъм .. между храненията ям и орехи или др вид ядки или някой плод .Съвети !

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.02.14 19:17.

14.02.14
18:26

Тренирай тежко.

14.02.14
18:30

Включи към храненията си въглехидрати! Ориз,картофи, овесени ядки..  Само с протеини и мазнини малко трудно би могъл да качиш щом си с бърз метаболизъм.

14.02.14
18:34

Съчетай горните две мнения, и си готов. ;)

Тренирам тежко въглехидрати ориз хапвам доста и варени картофи . 1,65 съм и съм 60 килограма правя си лежанка с 90 7 пъти

Ще пробвам един месец много въглехидрати ако не стане ще си купя гейнър друг начин не виждам ..

Гейнъра си е чисто и просто много въглен... :) Пробвай 5х5 системата, гаранция, че ще има ефект.

Ще я потърся знам че не е най-добрия вариянт по добре храна но няма ефект мислех че ми е малко протеина и приемах повече но уви .. може би ще се посъветвам с диетолог искам да има ефект старая се да тренирам и се концентрирам и върху това какво ям но .. не качвам не е този резултат който искам да постигна аз .. може би бавни въглехидрати през 1-2 часа постоянно добре ще ми се усвоят ,а за през ноща когато си легна освен извара нещо друго би трябвало да приемам

14.02.14
19:09

Правил ли си си грубо някаква сметка колко килокалории са въпросните разпорвания с храна ? Имам много приятели, които ми казват същото , питам ги от кое по-колко и те започват да ми рецитират:
Сутрин пържолка, с бананче и 3 яйца без жълтък и после стрък мерудия....

Трябва да пресметна но под 3000 калории според мен няма да падам яко въглехидрати грам мазнина нямам никъде и не мога да кача и мазно ..

Бавни въглехидрати цял ден и малко протеин :)

Привет,

Ако разпишеш какво си ял точно последните 3 дни, като включиш часовете на хранене, количеството на всяка отделна храна или напитка, също и какви са ти тренировките, колко често тренираш и какво ти е ежедневието като цяло, ще бъде в пъти по-лесно да се даде адекватен съвет.

Може и да си записваш храненето през следващите 3 дни и след това да го запишеш тук в темата.

Като цяло са много малко хората по света, които могат да ядат до пръсване и да не качват тегло. Това е заболяване. В останалите случи просто става въпрос за приемане на по-малко калории от храната сравнено с разхода на енергия през деня/седмицата/месеца.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1