15.02.14
13:58
Здравейте разгледах много теми относно протеина Искам да си купя направо някакъв голям пакет който да не е боклук . Няма да бързам да давам линкове на мой мнения само едно ще кажа , Универсал 9 кг суроватъчен 340 лв . Някой може ли да предложи нещо като това примерно , и да е по малко като КГ , от 5 -6 кг нагоре и като качество да е хубав Абе да направим една тема за мнения в големи количества :Д Надявам се на помощ и добри мнения
15.02.14
14:21
Без да звучи като заяждане осъзнаваш ли колко кг месо са 340 лева? Или колко кутии яйца, сирене, извара, кашкавал? Идеята ми е да не бързаш да даваш такива суми преди да си ревизирал хранителния режим - 90% от случаите проблема може да се реши още там :)
мерси и на двамата , за хранителния режим да много си прав знам го това , просто не обичам да ям много месо . Ям предимно пилешко и то само филе , другото съм малко злояд да си кажа , гледам което мога от някъде да си помагам затова е протеина , знам че не може само с него никой не е казал , че спирам да ям храна и само прах просто искам да помага протеина да си го набавям . Главно ям въглехидрати , метаболизма си ми е бърз не съм някой който е дебел . Играя футбол също постоянно и от там пък си помагам да свалям ако кача нещо . Просто моля за съвети , иначе сега започвам да чета темата за поръчката която си ми дал от интернет но не знам дали излиза по добре или не в крайна сметка .
5кг неовкусен е около 110лв, овкусен - около 140лв, само ти трябва партия да направите 200 паунда сметка, за да е 10 паунда доставката до България. За 7-10 дена е до пред вас, в БГ бълка работят със Спиди.