Фитнес програма за сваляне на 10 килограма

14.02.14
08:54

Здравейте,искам да сваля 10 килограма и се нуждая от вас да ми препоръчате добра тренировъчна програма,защото не знам кое е най-подходящо за моя случай,достатъчно се мъчех с разни не толкова полезни за мен. Висока съм 1.65-8 някъде. Благодаря ви много предварително! :(

Carbohydrate

16.02.14
11:41

На колко си години? Колко си килограма сега? Напиши как се храниш през седмицата и с какво се занимаваш. Може да се пипне тук там и работата да стане, без да се променя кардинално ежедневието....

16.02.14
16:03

Извинявайте,не се замислих,а и ми се стори нахално да правя такива романи,моя грешка.. Значи на 18 съм,тежа 70 кг,с точност не знам колко съм висока,но някъде 1.65. Като цяло искам да отслабна с 15 килограма,но знам ли,може и с 10 да се харесам,като цяло 10 кг е минимумът. Силови тренировки не съм правила никога,защото си мислех,че от тях само се стяга тялото,а не се отслабва,тичала съм и съм свикнала вече,мога и час и нещо да тичам ;д Доста време търсих по интернет програма за мен и като цяло намерих само това,което що-годе ме устройва http://www.bb-tea…e-pri-dami според вас добра ли е за мен? Аз от 1 месец правя една програма на Лазар Ангелов,но не ми разрешава да дам линк,така че ако искате да я видите напишете ‘’Програма за цялостно стягане и отслабване за жени’’ и като я сравня с тази от bb-team като цяло разликата е в някои упражнения,а съществената разлика е,че дните не са разделени на отделни части от тялото,както при тази на Лазар,та се чудя,понеже на мен ми е по-удобно и добре всеки различен ден да ми е за 1 част от тялото-примерно крака само и задни части. Това по-добре ли е или е по-правилно така в един ден объркано,хем крака,хем ръце и т.н.? А иначе относно храненето ми,спазвам здравословен хранителен режим,спряла съм газирано,тестено,сладко и т.н. Ето примерното ми меню: Закуска:сандвич с 2 пълнозърнести филийки,филе и краставица,обяд:пиле със салата,сл.закуска:2 плода,вечеря:пиле със салата.

Carbohydrate

16.02.14
21:03

Първо, направи така ежедневието, че да ти харесва и да получаваш удоволствие. Не прави “революция” в тялото, като го ограничиш от храна и правиш много тренировки. Всяка програма е подходяща, където има упражнения в които се задействат повече големи мускулни групи: ходене, бягане, каране на колело, ролери и кросфит като цяло, без много да се влага смисъл в тренировките. Най- важната и основна част за отслабването е храненето! 1.5 литра вода на ден е задължително да изпиваш. Храна: въглехидрати, белтъчини и мазнини трябва да присътстват в твоето ежедневно меню. Колкото е по проста храната, толкова по добре. Без полуфабрикати и готвено със запръжки, без пържено, без хляб или без бързи въглехидрати( прочети за ГИ на храните). Употребявай за въглехидрати такива храни, които са с по нисък ГИ. Белтъчини ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са в менюто. И мазнините- орехи и др. Калориите си ги сметни от 2000 надолу. Мазнините, въглехидратите и белтъчините се приемат отделно едни от други и в никакъв случай заедно. Например, сутрин овесени ядки, междинно хранене с 3 ореха, храна с белтъчини( обикновено е пиле или друго месо, което се комбинира със зеленчуци само) и т.н. Храната, която ти е за деня като количество я разделяш на 4,5,6 порции и така я консумираш....... Ще напиша за храната по- подробно малко по късно през седмицата....Надявам се някой да допълне, че има доста за храна да се пише, като комбинация и различни ястия....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.02.14 21:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1