Бокс - Първо Състезание - Съвети

16.02.14
11:13

Здравейте!

От много отдавна не съм се включвал в сайта, понеже нещата вървяха гладко.

Тренирам бокс сериозно от 1 година и голяма част от напредъка си дължа на един съфорумец - gazena gadinka, който реши да ми помогне още когато идеята ми за бокс беше само идея. С него сме много добри приятели и тренираме почти всеки Божи ден. На него дължа огромния си напредък. Смятам, че вече достигнах етапа когато мога да се пусна на първото си състезание. В следващите месец-два искам да се пусна на първото ми състезание за да видя на какво ниво съм.

Всички говорят за това, че на първо състезание човек се чувства притеснен. За това ви моля, ако имате някакъв опит или съвети, моля ви споделете ги с мен. Всичко ще бъде взето в предвид и ще ми бъде от полза.

Поздрави.

Темата беше редактирана от Georgi K на 16.02.14 11:14.

16.02.14
18:31

Всичко ново и непознато те притеснява , това е нормално.Иначе какво да те посъветваме , треньора ще си свърши работата ако е добър .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1